Αν φέτος θέλετε να δοκιμάσετε κάτι πρωτότυπο και ξεχωριστό, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τη συγκεκριμένη απλή συνταγή που έρχεται από τη δυτική Ευρώπη και να τους εντυπωσιάσετε όλους στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.
Αν φέτος θέλετε να δοκιμάσετε κάτι πρωτότυπο και ξεχωριστό, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τη συγκεκριμένη απλή συνταγή που έρχεται από τη δυτική Ευρώπη και να τους εντυπωσιάσετε όλους στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.
O Henri Pourrat στο βιβλίο του Η Περιπέτεια του Ροκφόρ... έγραφε πως ένα καλοφτιαγμένο μπλε τυρί κλείνει μέσα του μεγαλύτερη πολυπλοκότητα από οποιοδήποτε άλλο φαγητό.
Φρούτο μεγάλης αποδοχής σε όλον τον κόσμο παρά το... αμαρτωλό παρελθόν του. Το συναντάμε παντού, από την κλασική μηλόπιτα έως μαγειρεμένο με χοιρινό.
Σε λίγα πράγματα μπορεί να συμφωνούν μεταξύ τους οι Βέλγοι, αλλά σίγουρα ένα από αυτά τα λίγα είναι η κοινή προσπάθειά τους προκειμένου να ανακηρυχθούν οι παραδοσιακές βελγικές τηγανητές πατάτες παγκόσμια πολιτισμική κληρονομιά.
Τα κεφτεδάκια είναι εξαιρετικό μεζεδάκι για ούζο και τσίπουρο, αλλά μπορούν να σταθούν μία χαρά και ως κυρίως γεύμα, συνοδεία μίας μερίδας πατάτες τηγανητές.
Μοσχάρι με πατάτες: Υλικά για 4 άτομα. Προετοιμασία 20 λεπτά. Μαγείρεμα 3 ώρες.
Προσθέστε λαχανικά εποχής στο πιάτο σας και αποκομίστε τα οφέλη τους στο μέγιστο. Η κάθε εποχή «κρύβει» τις δικές της νοστιμιές και όσο πιο έγκαιρα τις απολαμβάνουμε, τόσο το καλύτερο για τις βιταμίνες και τα θρεπτικά στοιχεία που θα κερδίσουμε από αυτές.
O πιο λαχταριστός καρπός του χειμώνα βγαίνει από τη φουφού και εισβάλλει δημιουργικά στο γιορτινό μας τραπέζι.
Αν τα σημαντικά οφέλη του αυγού στην υγεία μας, δεν αρκούν για να σας πείσουν να τα βάλετε στο διαιτολόγιό σας, δείτε εδώ μερικές συνταγές οι οποίες θα σας κάνουν να το ξανασκεφτείτε σοβαρά!