Την Ελλάδα ως την ιδανικότερη χώρα για επενδύσεις στον τομέα των ακινήτων παρουσιάζει η εφημερίδα New York Times, η οποία παροτρύνει τους αναγνώστες της που έχουν μετρητά να αγοράσουν σπίτια και οικόπεδα στην Ελλάδα, τονίζοντας ότι η οικονομική κρίση έφερε μεγάλη ύφεση στον συγκεκριμένο τομέα με αποτέλεσμα οι τιμές να μειωθούν σε μεγάλο βαθμό.

Πιστεύω ότι κάποιος δεν χρειάζεται πολλές ημέρες για να γυρίσει μια μεγαλούπολη χώρας του εξωτερικού. Σίγουρα εάν έχει περισσότερες ημέρες στη διάθεσή του, θα δει περισσότερα αξιοθέατα και θα μάθει περισσότερα για τις ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής. Ακόμα όμως και εάν μπορεί να ταξιδέψει μόνο για  τρεις ημέρες, να μη διστάσει να το κάνει!

Ημέρα Πρώτη:  Θα σας πρότεινα να ξεκινήσετε τη γνωριμία σας με την πόλη κάνοντας μια βόλτα με καραβάκι πάνω στο Σηκουάνα. Το Παρίσι είναι μια πόλη που αξιοποίησε εις το έπακρο την σχέση του με το ποτάμι.

Μείωση των αφίξεων σε Ρόδο και Ηράκλειο - Γιατί η εκλογολογία, η αστάθεια στην ευρύτερη περιοχή και ο κίνδυνος διολίσθησης της ευρωζώνης σε ρυθμούς ύφεσης μπορεί να επηρεάσουν την τουριστική κίνηση στην Ελλάδα το 2019

Σε κάθε γωνιά της, η Μπριζ σας δίνει την εντύπωση ότι ζείτε σ' ένα μεσαιωνικό παραμύθι, με πριγκίπισσες που απολαμβάνουν μια χαλαρωτική βαρκάδα στα κανάλια της πόλης και βασιλόπουλα που καλπάζουν με τα άλογά τους σε στενά λιθόστρωτα σοκάκια, κάτω από τη σκιά γοτθικών πύργων και ναών.

Page 1 of 4

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.