Πλησιάζει τους 4.000 ο αριθμός των νεκρών –Αυστηροί έλεγχοι σε πέντε αεροδρόμια των ΗΠΑ μετά τον θάνατο του πρώτου Αμερικανού - ΠΟΥ: Θέμα χρόνου να εξαπλωθεί σε διεθνή κλίμακα - Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πώς μεταδίδεται – Με πλάσμα άνδρα που ξεπέρασε την ασθένεια η θεραπεία της Ισπανίδας νοσοκόμας.

Η ομιλία του Μπαράκ Ομπάμα προκάλεσε αίσθηση κατά τη διάρκεια της επίσημης επιμνημόσυνης τελετής για τον Νέλσον Μαντέλα, όμως στις κερκίδες του σταδίου του Σοβέτο το «selfie» του Αμερικανού προέδρου στο πλευρό των πρωθυπουργών της Δανίας και της Βρετανίας είναι αυτό που έχει «σαρώσει» τους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης.

Η σημερινή δίκη, για «προτροπή σε δολοφονίες» αντιπάλων διαδηλωτών, του ανατραπέντος από τον στρατό ισλαμιστή προέδρου της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μόρσι θα αποτελέσει μία «δοκιμή» όσον αφορά τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από πλευράς της μεταβατικής κυβέρνησης, επεσήμανε σήμερα η ανθρωπιστική οργάνωση Διεθνής Αμνηστία.

Το τέλος της προεδρίας του ισλαμιστή Μοχάμεντ Μόρσι, ανακοίνωσε ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων της Αιγύπτου, σε διάγγελμά του προς το λαό. Πανηγυρισμοί στην πλατεία Ταχρίρ. Νέος πρόεδρος ορκίζεται την Πέμπτη ο πρόεδρος του Συνταγματικού Δικαστηρίου ενώ ξεκινά μεταβατική περίοδος που θα οδηγήσει σε προεδρικές και βουλευτικές εκλογές, αλλά και στην κατάρτιση νέου Συντάγματος.

Page 1 of 3

World highlight

Africa

Africa Ut justo id nibh pulvinar mauris pede Phasellus metus Sed congue. More detail
Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.