Μετά το εορταστικό τραπέζι των Χριστουγέννων, αυτό της Πρωτοχρονιάς δεν υπολείπεται σε αίγλη! Βέβαια κάποιες οικοδέσποινες επιλέγουν για το ρεβεγιόν να κάνουν μπουφέ και όχι τραπέζι.
Μετά το εορταστικό τραπέζι των Χριστουγέννων, αυτό της Πρωτοχρονιάς δεν υπολείπεται σε αίγλη! Βέβαια κάποιες οικοδέσποινες επιλέγουν για το ρεβεγιόν να κάνουν μπουφέ και όχι τραπέζι.
Ο κουραμπιές είναι ένα χαρακτηριστικό γλύκισμα ευρύτατα διαδεδομένο σε όλη την Ελλάδα που κατατάσσεται στα πατροπαράδοτα γλυκίσματα.. σημαίνει γλύκισμα από αλεύρι, βούτυρο και άχνη ζάχαρη.
Βάζετε τα noodles σε ένα βαθύ πιάτο και ρίχνετε βραστό νερό. Μετά από 3 λεπτά, όταν τα noodles, τα σουρώνετε και τα αφήνετε στην άκρη. Κόβετε το βοδινό κρέας σε μικρές, λεπτές λωρίδες.
Δώστε απόλαυση και ενέργεια στο ξεκίνημα της ημέρας σας με ένα πλήρες πρωινό γεύμα.
Το καλύτερο αμερικάνικο γλύκισμα στην παραδοσιακή Νεοϋορκέζικη έκδοσή του. Πλούσια κρέμα που πρώτα ψήνεται με τα αυγά για να πάρει σώμα και γεύση και στη συνέχεια παγώνει στο ψυγείο για να σφίξει. Απλώς το τέλειο cheesecake!
Αν θέλετε όμορφο λαμπερό δέρμα και ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα, μην παραλείπετε να έχετε συχνά στο τραπέζι σας αυτό το εξαιρετικά θρεπτικό, αλλά κοινό λαχανικό. Αρχαίοι θεραπευτές θεωρούσαν πως το λάχανο περιείχε σημαντική ενέργεια, επειδή μεγαλώνει υπό το φως του φεγγαριού και η σύγχρονη διατροφική επιστήμη, αποδίδει τα οφέλη του στην υψηλή του περιεκτικότητά του σε θείο και βιταμίνη C.
Υπάρχουν κάποιες γεύσεις στον κόσμο, οι οποίες είναι τόσο μοναδικές, που πρέπει να τις δοκιμάσουμε τουλάχιστον μια φορά στη ζωή μας. Ας δούμε τις 10 καλύτερες…
Το «savoir boire» θέλει το κόκκινο κρασί να πίνεται σε θερμοκρασία δωματίου και το λευκό δροσερό. Ως κανόνας όμως, έχει και τις εξαιρέσεις του...
Επειδή το καλοκαίρι με τις υψηλές θερμοκρασίες καταναλώνουμε περισσότερα υγρά απ’ ό,τι συνήθως, ας δούμε τα πιο αγαπητά, τι μας προσφέρουν και με πόσες θερμίδες μάς «φορτώνουν».