Η 24η ταινία με πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Μποντ έχει και πάλι στο τιμόνι της τον Σαμ Μέντες. Στρέφοντας για μια ακόμη φορά την κάμερά του στο τραυματικό παρελθόν του μοναχικού ήρωα, ο Άγγλος σκηνοθέτης παρουσιάζει μια καθαρόαιμη μποντική περιπέτεια που εκτυλίσσεται σε τρεις ηπείρους.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, συνοδευόμενος από τον επικεφαλής πλέον της προσωπικής φρουράς του Μάικ Μπάνινγκ, μεταβαίνει στο Λονδίνο για την κηδεία του Βρετανού πρωθυπουργού, κατά τη διάρκεια της οποίας εξαπολύεται μια άνευ προηγουμένου τρομοκρατική επίθεση.

Στο «Marco Polo», την επιτυχημένη σειρά του διαδικτυακού τηλεοπτικού καναλιού Netflix, ο διάσημος Ευρωπαίος εξερευνητής βρίσκεται στην αυλή του θρυλικού Κινέζου αυτοκράτορα Κούμπλα Καν, συλλέγοντας εμπειρίες τις οποίες αργότερα μετέφερε στις περίφημες διηγήσεις του από την Ασία.

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η πιο σημαντικά ασήμαντη (ή ασήμαντα σημαντική) γιορτή του χρόνου. Αν δε βρίσκεσαι σε σχέση το πιθανότερο είναι να γκρινιάζεις για τον καπιταλισμό ο οποίος δημιούργησε μια ψεύτικη γιορτή που σου επιβάλλει να δείξεις πόσο ερωτευμένος είσαι.

Page 1 of 45

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.