Εδώ και μία εβδομάδα, παρά τις πληροφορίες που διακινούνταν περί του αντιθέτου,  επιμέναμε ότι η άσκηση «Καταιγίδα» θα διεξαχθεί φέτος κανονικά. Κάποιοι την είχαν μετονομάσει και άλλοι είχαν προεξοφλήσει την ματαίωσή της.

Εναν χάρτη που αποδεικνύει ότι σε όλη την ελληνική επικράτεια έχουν γίνει  εκτεταμένες μυστικές σεισμικές έρευνες, παρουσίασε στο υπουργείο Περιβάλλοντος απο το καλοκαίρι του 2012 η νορβηγική εταιρεία PGS, η μεγαλύτερη ερευνητική εταιρεία στην αγορά πετρελαίου στον κόσμο.

«Η Ευρώπη των εθνών οφείλει να συγκεντρώνει μέσα σε πνεύμα ελευθερίας όλα τα έθνη της ηπείρου και όχι να τα περιορίζει με επαχθείς κανόνες σχεδιασμένους από μη εκλεγμένους γραφειοκράτες», επισημαίνει η Μαρίν Λεπέν. 

Έκκληση στους Γάλλους ψηφοφόρους να μην αφήσουν τα πυρηνικά όπλα «στα χέρια όποιου να' ναι», απηύθυνε ο Φρανσουά Ολάντ, σε μία κίνηση που «μεταφράζεται» ως μήνυμα καταψήφισης της Λεπέν, δύο ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες.  

Παραιτείται ο Ρέντσι μετά τη μεγάλη ήττα στο δημοψήφισμα. «Αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας», δήλωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματτέο Ρέντσι σε τηλεοπτικό του διάγγελμα.

Page 1 of 32

World highlight

Africa

Africa Ut justo id nibh pulvinar mauris pede Phasellus metus Sed congue. More detail
Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2022 dailyfun.gr all rights reserved.