Οι μέρες που τα δερμάτινα ήταν αποκλειστικό προνόμιο των “κακών” αγοριών και των ροκάδων πέρασε. Οι σχεδιαστές έχουν δημιουργήσει ρούχα σε όμορφα χρώματα και σχέδια με αποτέλεσμα τα δερμάτινα να φοριούνται πλέον ακόμα και από την πιο θηλυκή γυναίκα.

   Μετατρέψτε τα μακριά μαλλιά σας στο πιο δυνατό χαρτί της εμφάνισής σας. Αξιοποιήστε το μήκος τους και δημιουργήστε τέσσερα από τα πιο μοντέρνα λουκ που πρωταγωνίστησαν στα ντεφιλέ διάσημων σχεδιαστών.

Ξανθό, κόκκινο ή καστανό; Το χρώµα των µαλλιών είναι πολύ προσωπική υπόθεση. Ακόµα και αν θαυµάζετε τις χρυσαφί ανταύγειες της Τζένιφερ Λόπεζ, πιθανόν να µην είναι κατάλληλες για εσάς. Πρέπει να έχετε πάντα στο νου σας ότι η επιλογή του χρώµατος ακολουθεί τους ίδιους κανόνες µε το µακιγιάζ.

Κανείς ποτέ δεν ξέρει τι µπορεί να βρει µέσα σε µια γυναικεία τσάντα. Oύτε καν ο Γάλλος ερευνητής Ζαν Κλοντ Κοφµάν που ύστερα από τριάντα χρόνια παρατήρησης και µελέτης έγραψε ένα βιβλίο για την τσάντα στο οποίο την αναφέρει ως «µυστηριώδες αντικείµενο» που αντανακλά όµως την προσωπικότητα της ιδιοκτήτριας του.

Page 1 of 6

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.