O Μπιόρν Ένγκελς στον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπιόρν Ένγκελς για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ.

Ανυπόμονος δηλώνει ο Βέλγος, που κόστισε στους πρωταθλητές Ελλάδας πάνω από 7.000.000 ευρώ.

Το πρωί της Τετάρτης μάθατε ότι ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Μπιόρν Ένγκελς. Περίπου 24 ώρες μετά ο Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου Βέλγου κεντρικού αμυντικού για τον οποίο έδωσε την Κλαμπ Μπριζ πάνω από 7.000.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Βέλγου κεντρικού αμυντικού, Μπιόρν Ένγκελς.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Θρύλο, ο Βέλγος στόπερ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, στην κάμερα του Olympiacos TV και σε αυτές επεσήμανε την ανυπομονησία του να αγωνιστεί μπροστά στον κόσμο της ομάδας μας!

AdTech Ad

Καλώς ήρθες στην οικογένεια του Ολυμπιακού! Η νέα πρόκληση για εσένα, ο στόχος για το πρωτάθλημα, η συμμετοχή στο UEFA Champions League… Ποιες είναι οι σκέψεις που κάνεις, τα όνειρα και οι στόχοι σου;

Πιστεύω ότι είναι το τέλειο βήμα για εμένα! Είναι πολύ ωραίο το να αγωνιζεσαι στο UEFA Champions League, το να αγωνίζεσαι για τον τίτλο. Ο Ολυμπιακός είναι η σπουδαιότερη ομάδα στην Ελλάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ.

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού; Θα ανταμώσετε σύντομα στο γήπεδο Καραϊσκάκη!

Ναι φυσικά! Ο μικρός μου αδερφός μου έδειξε ήδη βίντεο από τους φιλάθλους μας! Είναι πολύ δυνατοί και «τρελοί»! Αυτό μου αρέσει, αυτό αρέσει σε κάθε ποδοσφαιριστή, όταν οι φίλαθλοι είναι έτσι! Και πραγματικά ανυπομονώ!

 

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.