Μακριά από εκπλήξεις η Βοζνιάκι

Η Κάρολιν Βοζνιάκι συνεχίζει ακάθεκτη την σούπερ πορεία της στο τουρ και αυτή τη φορά έκλεισε θέση στα προημιτελικά του Wuhan Open.

Η πρώην Νο.1 τενίστρια στον κόσμο, φιναλίστ στο US Open και το Τόκιο, νίκησε εύκολα την Κέισι Ντελάκουα (Νο.27) με 6-0, 6-3 και μπορεί να ονειρεύεται τον τίτλο στην κινεζική πόλη! Η 24χρονη από τη Δανία (Νο.8 του ταμπλό), που τους τελευταίους μήνες παίζει το καλύτερο τένις της καριέρας της, θα παίξει στην οκτάδα με την Ελβετίδα Τιμέα Μπαζίνσκι. Με την τενίστρια, δηλαδή, που έβαλε φρένο στη Μαρία Σαράποβα...

Στη διοργάνωση συνεχίζει και η Πέτρα Κβίτοβα (Νο.3), μετά το 6-3, 2-6, 6-4 επί της συμπατριώτισσάς της Καρολίνα Πλίσκοβα. Η νικήτρια του Γουίμπλεντον θα τεθεί τώρα αντιμέτωπη με τη μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης, την 20χρονη Καρολίν Γκαρσία.
 
Στο... κόλπο και η Τζίνι Μπουσάρντ (Νο.6), που πραγματοποίησε δυναμική εμφάνιση κόντρα στην Αμερικανίδα Άλισον Ρισκ και πήρε την πρόκριση με 6-1, 6-3. Στον δρόμο της τώρα θα βρει τη Γαλλίδα Αλιζέ Κορνέ.
 
Άνετος ο Κέι

Στο πρώτο του ματς μετά τον τελικό του US Open ο Κέι Νισικόρι (No.1 του ταμπλό) κέρδισε τον Αμερικανό Ρατζίβ Ραμ με 6-2, 6-3 σε 64 λεπτά και πέρασε στα προημιτελικά του Malaysian Open. Εκεί θα βρει τον Μαρίνκο Ματόσεβιτς, που άφησε εκτός τον Ιάπωνα Γκο Σοέντα με 7-6(5), 6-4.

ADVERTISEMENT
Καθάρισε ο Γκασκέ

Εντυπωσιακή είσοδο στο Shenzhen Open έκανε ο Ρισάρ Γκασκέ (Νο.3), επικρατώντας άνετα του Ζιλ Μιούλερ από το Λουξεμβούργο με 6-3, 6-2. Στα προημιτελικά θα παίξει με τον Χουάν Μόνακο, που απέκλεισε με 7-5, 2-6, 6-3 τον Καναδό Βάσεκ Πόσπισιλ (Νο.7). Ήταν η 300η νίκη του Αργεντινού στο τουρ.

Την πρόκριση πήρε και ο Τόμι Ρομπρέδο (Νο.4) μετά το 1-6, 7-5, 6-3 επί του Σαμ Γκροθ και θα συναντήσει τον Αντρέας Σέπι, που πήρε τον ιταλικό εμφύλιο κόντρα στον Σιμόνε Μπολέλι με 6-4, 6-4.
 
Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.