Βράζουμε πρώτα τις Καραβίδες σε λίγο αλατισμένο νερό και όταν είναι έτοιμες τις βγάζουμε από το νερό με τρυπητή κουτάλα.
Βράζουμε πρώτα τις Καραβίδες σε λίγο αλατισμένο νερό και όταν είναι έτοιμες τις βγάζουμε από το νερό με τρυπητή κουτάλα.
Τσιζκέικ λεμόνι: Για όσους αγαπούν τα cheesecake, να η original αμερικάνικη συνταγή... Απλό και εύκολο στην παρασκευή του, δροσερό Lemon Cheese Cake.
Μεζέδες: Δημιουργική μεταφορά της αισθητικής και των γεύσεων της ταβέρνας... εν οίκω. Η οικονομική ύφεση, φέρνει τις παλιές ταβέρνες που αντιστάθηκαν στη δίνη του χρόνου και πάλι στο προσκήνιο. Στα ταπεινά ταβερνάκια του χτες δεν βρίσκεις πια τραπέζι χωρίς κράτηση!
Η καλύτερη ταραμοσαλάτα. Πικαντικη και πανευκολη συνταγη.
Το Bisque γαρίδας είναι μια γαλλική τεχνική για να φτιάξουμε μια άκρως ενδιαφέρουσα γαριδόσουπα με βάση το ζωμό από τις γαρίδες, μπράντι, κρασί λευκό που στο τέλος θα πήξουμε με κρέμα γάλακτος.
Από τα Gucci στο... ταγάρι!
Ποια είναι η απόσταση που χωρίζει τα Gucci από το ταπεινό ταγάρι; Η Ισμήνη Μπάρακλη στο νέο της μυθιστόρημα σκιαγραφεί με επιτυχία τις αλλαγές εκείνες που όλοι μας βιώνουμε τον τελευταίο καιρό. Η ζωή λοιπόν στην αρχή ήταν συναρπαστική.
Σαν σοκολατάκι πολυτελείας που το ξεδιπλώνεις με λαχτάρα.
Ακριβώς έτσι την πάτησα κι εγώ.