Νέα συμβόλαια και σε Ντομίνγκες - Φουστέρ

Στον Ολυμπιακό έχουν διάθεση να «δέσουν», πέρα από το Γιάννη Μανιάτη, τους Αλεχάντρο Ντομίνγκες και Νταβίντ Φουστέρ.

Στον Ολυμπιακό εκτιμούν τις προσωπικότητες που έχουν προσφέρει στο σύλλογο. Πέρα από το Γιάννη Μανιάτη, η διοίκηση των πρωταθλητών θέλει να κρατήσει στο Λιμάνι και τους Αλεχάντρο Ντομίνγκες - Νταβίντ Φουστέρ.

Και οι τρεις τους είναι παίκτες που πέρα από την αγωνιστικής τους συνεισφορά, σημαίνουν πολλά και για τα αποδυτήρια.

Ο Ισπανός είναι ο πιο παλιός παίκτης της ομάδας και το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι αναμένεται να ανανεωθεί. Το θέμα στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι αγωνιστικό αλλά ηθικό και στον Ολυμπιακό δεν ξεχνούν την προσφορά του. Μάλιστα, γι αυτούς που ξέρουν και σύμφωνα με τον «Γαύρο» είναι τυπικό το θέμα αφού με το που συναντηθεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη θα υπογράψει αμέσως. 

Από την άλλη, για τον «Τσόρι», έχει γραφτεί το ενδιαφέρον της Ρίβερ Πλέιτ. Παρόλα αυτά, ο Αργεντινός θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του αλλά θεωρεί ότι ακόμη δεν είναι η ώρα.Έχει να προσφέρει ακόμη στην Ευρώπη και δη στον Ολυμπιακό με τον οποίο μπορεί να έχει ακόμη μία χρονιά στις διοργανώσεις της UEFA.

Τον ίδιο, εξάλλου, εκτιμά ιδιαίτερα κι ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» και τον θέλει στην ομάδα. Και αυτό το θέμα μοιάζει να είναι τυπικό. 

Αποφασισμένοι να αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς είναι στον Ολυμπιακό και αναμένεται να γίνει επίσημη κρούση στην Άντερλεχτ.

H απόφαση για την αγορά του Σέρβου χαφ είναι ειλημμένη και θεωρείται σίγουρο ότι οι «ερυθρόλευκοι» τον θέλουν και του χρόνου στο ρόστερ τους, ενώ αυτό φαίνεται πως είναι επιθυμία και του ίδιου του παίκτη.

Η οψιόν αγοράς του 23χρονου μέσου είναι στα 2,7 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο ενδέχεται να υπάρχει χρονικό περιθώριο μέχρι τα μέσα Απριλίου για την ενεργοποίησή της. Γι' αυτόν το λόγο δεν αποκλείεται να γίνουν κάποιες κινήσεις στρατηγικής από την πλευρά των Πειραιωτών σχετικά τόσο με τα χρονικά περιθώρια όσο και με το κόστος της μεταγραφής.

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.