«Ο Νεϊμάρ φοβόταν ότι θα μείνει παράλυτος»

Στην αποκάλυψη πως ο Νεϊμάρ φοβόταν ότι θα έμενε παράλυτος, μετά το χτύπημα που δέχθηκε από τον Κολομβιανό Χουάν Ζούνιγκα, προχώρησε ο προπονητής της Βραζιλίας, Λουίς Φελίπε Σκολάρι.

Ο Νεϊμάρ μεταφέρθηκε με φορείο από το γήπεδο την ώρα που διεξαγόταν ο αγώνας Βραζιλία – Κολομβία για τη φάση των 8 του Μουντιάλ, προκειμένου να οδηγηθεί σε ιδιωτική κλινική στη Φορταλέτσα, όπου η ακτινογραφία αποκάλυψε ότι είχε υποστεί κάταγμα σπονδύλου.

Ο Ροντρίγκο Λασμάρ, ο γιατρός της ομάδας της Βραζιλίας, επιβεβαίωσε πως η ζημιά που υπέστη ο Νεϊμάρ θα τον οδηγήσει εκτός γηπέδων για 4-6 εβδομάδες, λήγοντας έτσι τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Σκολάρι όμως δήλωσε πως ο βραζιλιάνος παίκτης φοβόταν πως ο τραυματισμός του ήταν πολύ χειρότερος.

«Είπε: 'Δεν νιώθω τα πόδια μου'» σύμφωνα με όσα είπε ο Σκολάρι στο Μάρκα, εξηγώντας τις λεπτομέρειες της συνομιλίας του Νεϊμάρ με τον Μαρτσέλο στον αγωνιστικό χώρο. «Ο Μαρτσέλο φοβήθηκε και κάλεσε το γιατρό. Ήταν ένα μεγάλο σοκ, η εικόνα του τραυματισμένου Νεϊμάρ να μεταφέρεται με ελικόπτερο στο νοσοκομείο, κλαίγοντας».

Ο Νεϊμάρ σκόραρε τέσσερα γκολ βοηθώντας την Εθνική Βραζιλίας να φτάσει στους ημιτελικούς και η απουσία του από την αναμέτρηση της Τρίτης με τη Γερμανία, έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στην πατρίδα του.

Ο Σκολάρι πρόσθεσε: «Ο Νεϊμάρ ήταν το ατού μας, διότι πρόκειται για έναν παίκτη που κάνει τη διαφορά σε οποιαδήποτε ομάδα. Είμαστε σε μια κατάσταση, που χάσαμε κάτι που δε θέλαμε να χάσουμε, ειδικά στον ημιτελικό και τον τελικό».

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.