Ένα κούρεμα, τέσσερα χτενίσματα

   Μετατρέψτε τα μακριά μαλλιά σας στο πιο δυνατό χαρτί της εμφάνισής σας. Αξιοποιήστε το μήκος τους και δημιουργήστε τέσσερα από τα πιο μοντέρνα λουκ που πρωταγωνίστησαν στα ντεφιλέ διάσημων σχεδιαστών.

Tο στυλ «σινιόν ΧΧL»
Πού το είδαμε: Στον οίκο Moschino

Λείοι ή ηλεκτρισμένοι, θηλυκοί ή ανδρόγυνοι, οι κότσοι έδωσαν και αυτή τη σεζόν δυναμικά το παρών στις μητροπόλεις της μόδας. Ο φουσκωτός στρογγυλός όμως κότσος που θαυμάσαμε στο ντεφιλέ του Moschino αναμφίβολα κέρδισε τις εντυπώσεις. Για να πετύχετε αυτό το χτένισμα, κρεπάρετε τα μαλλιά σας για έξτρα όγκο. Πιάστε τα σε ψηλή αλογοουρά με ένα λαστιχάκι και περάστε από πάνω ένα μπομπάρι στο ίδιο χρώμα με τα μαλλιά σας. Στριφογυρίστε την αλογοουρά γύρω από το μπομπάρι για να δημιουργήσετε τον αεροδυναμικό κότσο που απαιτείται. Περάστε μια κορδέλα στην κορυφή του κεφαλιού και τραβήξτε λίγα μαλλιά μπροστά μέχρι να δημιουργηθεί μια μικρή φράντζα.

Το στυλ «girly chic»
Πού το είδαμε: Στον οίκο Blue marine
Η καθαρή ευθεία γραμμή της all time classic χωρίστρας στη μέση αποδεικνύει ότι το μίνιμαλ λουκ στα μαλλιά μπορεί να αντικαταστήσει ακόμα και τα πιο περίτεχνα χτενίσματα. Ωστόσο, εάν έχετε τελείως ίσια μαλλιά, δώστε τους μια παιχνιδιάρικη πινελιά τσακίζοντάς τα με λίγα κλιπ στις άκρες τους ή τυλίγοντάς τα με λίγα ρόλεϊ. Έτσι θα αποκτήσουν κίνηση και το χτένισμα περισσότερο ενδιαφέρον.

Το στυλ «κότσος-μπαλαρίνα»
Πού το είδαμε: Στον οίκο Stella McCartney

To αυστηρά στυλιζαρισμένο σινιόν είναι μια έξυπνη επιλογή για σικ εμφανίσεις. Επιπλέον μας βγάζει από τη δύσκολη θέση ακόμα και όταν τα μαλλιά μας δεν είναι φρεσκολουσμένα, αλλά πρέπει εύκολα και γρήγορα να δημιουργήσουμε ένα φίνο hairstyling που θα αναδείξει την εικόνα μας. Για να πετύχετε το λουκ, πιάστε τα μαλλιά σε σφιχτή αλογοουρά, ούτε χαμηλή ούτε ψηλή, αλλά περίπου στη μέση του κεφαλιού, και φιξάρετέ τη με ένα λαστιχάκι. Στριφογυρίστε τα μαλλιά γύρω από το λαστιχάκι και στερεώστε τα με φουρκέτες ώστε να δημιουργήσετε το σινιόν.

Το στυλ «΄60s ντίβα»
Πού το είδαμε: Στον οίκο Dsquared2

Εάν δεν μπορείτε να αποφασίσετε ανάμεσα στα ανέμελα μακριά μαλλιά που ακουμπούν λιτά τους ώμους ή σε ένα επιμελώς ατημέλητο σινιόν, το συγκεκριμένο λουκ θα σας δώσει τη λύση. Για να το πετύχετε, κρεπάρετε τα μαλλιά στην κορυφή του κεφαλιού δίνοντάς τους όγκο και πιάστε τα μισά ψηλά στερεώνοντάς τα στο πίσω μέρος με κλιπ. Τα υπόλοιπα αφήστε τα ελεύθερα και δημιουργήστε ανάλαφρους κυματισμούς στο τελείωμά τους με το ειδικό ψαλίδι για μπούκλες. Το αποτέλεσμα είναι ένα hairstyling με γαλλική φινέτσα που θυμίζει τη θρυλική κόμη της Μπριζίτ Μπαρντό.

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2023 dailyfun.gr all rights reserved.