Οι 5 τσάντες που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην ντουλάπα της

Κάθε βασικός τύπος τσάντας είναι σημαντικός για μία πλήρως εξοπλισμένη γκαρνταρόμπα. Αν αγαπάς τις τσάντες αλλά συνηθίζεις να αγοράζεις μόνο ένα είδος από αυτές, δες ποιες 5 τσάντες πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στη ντουλάπα της.

Τσάντα για τη δουλειά:

Μία μετρίου μεγέθους τσάντα με χερούλι από πάνω είναι η ιδανική και πρακτική επιλογή όταν θέλεις να διαλέξεις τσάντα για τη δουλειά σου. Ανάμειξε το στυλ με τη λειτουργικότητα και πάρε μία τσάντα σε ουδέτερο χρώμα για να ταιριάζει με όλα τα ρούχα σου. Αν χρειάζεται να κουβαλάς χαρτιά μαζί σου ή ένα μικρό laptop ή tablet φρόντισε η τσάντα σου να έχει μία extra θήκη για να το χωράει.

Χιαστί τσάντα:

Η χιαστί τσάντα είναι ιδανική για να κάνεις τις καθημερινές μικροδουλειές σου. Αφήνει ελεύθερα και τα δύο σου χέρια για να κάνεις με άνεση τα ψώνια και τις δουλειές σου. Μην πάρεις μία πάρα πολύ μεγάλη τσάντα χιαστί καθώς δε θα σου χρησιμεύσει ιδιαίτερα. Όσο για το χρώμα της διάλεξε ότι σε ευχαριστεί μιας και εκτός δουλειάς είσαι πιο χαλαρή και με το ντύσιμό σου και δε σε νοιάζει αν ταιριάζει ή όχι με όλα τα ρούχα σου.

Tote bag:
Είναι αυτή η μεγάλη τσάντα που συνήθως είναι άκαμπτη και έχει χερούλια δεξιά και αριστερά. Σε αυτή την τσάντα μπορείς να χωρέσεις πολλά πράγματα. Διάλεξε, λοιπόν, το μέγεθος που θεωρείς ότι είναι ιδανικό για σένα ανάλογα με τα πράγματα που θέλεις να βάζεις μέσα σε αυτήν.

Τσάντα Σαββατοκύριακου:

Κομψή αλλά ταυτόχρονα αρκετά μεγάλη για να χωράει όλα όσα μπορεί να χρειαστείς 48 ώρες μακριά από το σπίτι. Μοιάζει με μικρό σακβουαγιάζ και μπορείς να τη χρησιμοποιείς για να ταξιδεύεις με στυλ.

Απογευματινό τσαντάκι:

Το πιο φινετσάτο τσαντάκι που χρειάζεσαι είναι το απογευματινό ή βραδινό τσαντάκι για τις εξόδους σου. Αρκετά μικρό για να χωράει το κινητό, τα κλειδιά και τις πιστωτικές σου, το απογευματινό τσαντάκι μπορεί να είναι είτε συντηρητικό είτε πολύ μοντέρνο ανάλογα με το στυλ σου.

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.