Mόδα: Φόρεσε τα trends της άνοιξης

Ακολούθησε τις μικρές συμβουλές μας για να προετοιμαστείς με τον κατάλληλο τρόπο για τη νέα σεζόν! Μπορεί ο υδράργυρος να μην επιτρέπει ακόμα κοντές φουστίτσες και σορτς, όμως εμείς βρήκαμε μερικά τρικ για να μπορέσουμε να φορέσουμε τα αγαπημένα μας ανοιξιάτικα ρούχα χωρίς να ξεπαγιάσουμε!

Ένα οπάκ καλσόν, ένα ζευγάρι μποτάκια, σωστό layering και μερικές έξυπνες συμβουλές θα σε βοηθήσουν να βάλεις μια ανοιξιάτικη πινελιά στα μουντά, χειμερινά σύνολα.

Επένδυσε λοιπόν στα σωστά κομμάτια και αξεσουάρ που θα σε βοηθήσουν να αξιοποιήσεις ολόκληρη τη γκαρνταρόμπα σου χειμώνα-καλοκαίρι, χωρίς να δείχνει το λουκ σου out of season.

Δες πως μπορείς να φορέσεις τώρα τις 4 πιο hot τάσεις της επόμενης σεζόν:

Mini skirt

Φόρεσε την κοντή φούστα σου με ένα χοντρό κολάν ή οπάκ καλσόν και πόνταρε σε booties για να κάνεις μια μοναδική, χειμερινή εμφάνιση. Μπορείς να συνδυάσεις τη φούστα σου με ένα πουλοβεράκι, τζην ή δερμάτινο τζάκετ ή ακόμα και ένα μαύρο blazer για πιο formal εμφανίσεις.

Μάξι Φούστα

Και όμως μπορείς να βάλεις την αγαπημένη σου boho, μακριά φούστα και το χειμώνα! Συνδύασέ τη με σκουρόχρωμα τοπ, ένα τζήν ή δερμάτινο τζάκετ και απογείωσε το statement look σου με φλατ ή ψηλοτάκουνα μποτάκια.

Λευκή δαντέλα

Το super cute δαντελένιο, λευκό φόρεμα, μπορεί να φορεθεί εύκολα και το χειμώνα με ένα χοντρό καλσόν και μπαλαρίνες ή αν δεν είσαι φαν του καλσόν, μπορείς να το συνδυάσεις τέλεια με κάλτσες που φτάνουν ως το γόνατο και μπότες που φτάνουν μέχρι κάτω από το γόνατο.

Φλοράλ και printed κομμάτια

Βάλε λίγο χρώμα στο μουντό χειμώνα, επιλέγοντας άκρως ανοιξιάτικα κομμάτια με έντονα prints και φλοράλ λεπτομέρειες. Το μυστικό για να φορέσεις τα συγκεκριμένα ρούχα τώρα είναι να μην υπερβάλλεις με έντονα χρώματα στο υπόλοιπο σύνολο και να δείχνει ιδανικό το σύνολό σου γι'αυτή τη σεζόν!

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.