Η Ελλάδα... βύθισε την Τουρκία με 27-1

Το καλύτερο... μπάσιμο έκανε η εθνική πόλο των ανδρών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βαρκελώνης καθώς συνέτριψε με το εντυπωσιακό 27-1 την Τουρκία.


Το ματς όπως μαρτυρά και το σκορ δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής και ήδη οι Έλληνες διεθνείς σκέφτονται τον επόμενο αντίπαλο που είναι την Τετάρτη η Ολλανδία!

Η εθνική ομάδα ήταν καταιγιστική και παραγωγική και είναι χαρακτηριστικός ότι το ημίχρονο προηγήθηκε 12-1, ενώ στην 2η, 3η και 4η περίοδο δεν δέχτηκε γκολ, αλλά αντίθετα έμεινε με το... πόδι στο γκάζι!

Τα οκτάλεπτα: 1-5, 0-7, 0-6, 0-9

ΤΟΥΡΚΙΑ: Κιλ, Ατσάρ, Σενέμογλου, Κάχραμαν, Μπίγικ, Ντουζενλί, Εργκίν, Τουράν, Σονμέζ 1, Εζμπέκ, Γιλμάζ, Γκουρντενλί, Οζντεμίρ

ΕΛΛΑΔΑ: Φλέγκας, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Νικολαϊδης, Φουντούλης 6, Καπότσης 3, Δερβίσης 4, Αργυρόπουλος 3, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Γούνας 5, Βλαχόπουλος 5, Ζερδεβάς

 

 Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά ο ο Κροάτης αμυντικός, Άντρο Μπούσλιε

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άντρο Μπούσλιε. Ο Κροάτης αμυντικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας ο Άντρο Μπούσλιε δήλωσε στο olympiacossfp.gr: 
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα τη συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό για ένα ακόμα χρόνο. Ελπίζω να έχουμε μια ανάλογη σεζόν με αυτή που είχαμε φέτος. Στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κορυφή της Ευρώπης και να διατηρήσουμε τα σκήπτρα μας στις εγχώριες διοργανώσεις κατακτώντας το πρωτάθλημα και το Κύπελλο».

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.