31-3 Νο mercy! Και ρεκόρ ο Ολυμπιακός

Χωρίς έλεος ο Ολυμπιακός «έριξε» 31 γκολ (31-3) στο Νηρέα Λαμίας, στη συνάντηση της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πόλο Α1 ανδρών, σημειώνοντας νέο ρεκόρ διαφοράς τερμάτων (29) στην ιστορία της Α1 ανδρών.

Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 27 τέρματα και είχε σημειωθεί στο ματς Ολυμπιακού - Ηρακλή 29-2 (14/02/2009)

Θυμίζουμε ότι προ ημερών οι παίκτες του Νηρέα Λαμίας αποφάσισαν να συνεχίσουν να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα παρά τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα. 
Πιο συγκεκριμένα οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν 31-3, του τυπικά εδρούχου Νηρέα στο Κλειστό  κολυμβητήριο του Πειραιά. 

Κορυφαίοι σκόρερ για τους ερυθρόλευκους οι Μουρίκης και Γούνας με 8 και 7 γκολ αντίστοιχα.

ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-31

Οκτάλεπτα: 0-7, 1-8, 1-8, 1-8

ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ:    Αναστασιάδης 2, Καστανάκης 1.        
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μυλωνάκης 4, Δελακάς 3, Φουντούλης Ι. 5, Μουρίκης 8, Κολόμβος 2, Γούνας 7, Δερβίσης 1,  Λιαπάκης 1.

 

Ο πρώτος σκόρερ με 8 τέρματα Κώστας Μουρίκης είπε για το ματς: «Το παιχνίδι ήταν εύκολο και βγάλαμε κάποια πράγματα στο νερό που θέλουμε να δουλέψουμε για την Τετάρτη. Πιστεύω ότι μέσα από τις προπονήσεις τις επόμενες δυο μέρες θα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τη Ραντνίσκι, το οποίο είναι το πιο σημαντικό για την συνέχεια στην Ευρώπη».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Ντόσκας σχολίασε: «Ήταν πολύ εύκολο παιχνίδι. Γνωρίζουμε όλοι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά του Νηρέα. Εμείς ήρθαμε να παίξουμε άλλο ένα παιχνίδι πρωταθλήματος με το μυαλό στο Ευρωπαϊκό παιχνίδι της Τετάρτης με την Ραντνίσκι,το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς.Ενα ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι πάντα πολύ ξεχωριστό. Όλοι παίζουν για τη νίκη και εμείς πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί και πολύ συγκεντρωμένοι για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα». 

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.