Δεν πτοείται η Αζαρένκα!

Οι ενοχλήσεις στον αστράγαλο δεν εμπόδισαν τη Βικτόρια Αζαρένκα να πάρει τη νίκη σε βάρος της Ούρσουλα Ραντβάνσκα και να προκριθεί στην οκτάδα του τουρνουά στο Indian Wells. Η 23χρονη Λευκορωσίδα επικράτησε με 6-3, 6-1 σε 85 λεπτά

και θα συνεχίσει έτσι την προσπάθεια για υπεράσπιση του τίτλου της στη αμερικανική πόλη. Στον δρόμο της τώρα είναι Κάρολιν Βοζνιάκι, Νο.8 στο ταμπλό, που πήρε μεγάλη νίκη σε βάρος της Νάντια Πέτροβα με 7-6(3), 6-3."Με ενοχλούσε ο αστράγαλος", παραδέχτηκε μετά τη λήξη του αγώνα της η Βίκα που είναι αήττητη τη φετινή σεζόν. "Με ενοχλεί εδώ και καιρό, δεν έχει βελτιωθεί η κατάσταση. Το καλό, όμως, είναι ότι κέρδισα. Ξεπέρασα τα προβλήματα και εκμεταλλεύτηκα τις ευκαιρίες μου στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού".

 Δεν ήταν καλή η ημέρα, πάντως, για την οικογένεια Ραντβάνσκα, αφού ούτε η Αγκνιέσκα κατάφερε να κλείσει θέση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Η 24χρονη Πολωνή ηττήθηκε 6-1, 4-6, 7-5 από τη Μαρία Κιριλένκο, η οποία θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Πέτρα Κβίτοβα (6-2, 6-3 τη Ζακοπάλοβα).
 
Η Αντζελίκ Κέρμπερ έκανε το καθήκον της κόντρα στην Ισπανίδα Γκαρμπίνε Μουγουρούθα (6-4, 7-5) και θα διεκδικήσει ένα εισιτήριο για την τετράδα κόντρα στη Σαμάνθα Στόσουρ, που έκοψε τη... φόρα της Γερμανίδας Μόνα Μπαρτέλ με 4-6, 6-2, 6-3. Στον άλλο προημιτελικό θα συγκρουστούν Μαρία Σαράποβα και Σάρα Εράνι.  
Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.