OΦΗ 3-1 ΠΑΟΚ.. Χαμός στην Τούμπα!

Επεισόδια στο γήπεδο της Τούμπας, με την άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ! Οι οπαδοί που ήταν συγκεντρωμένοι προπηλάκισαν τους παίκτες, ενώ κάποιοι ποδοσφαιριστές είδαν μικρές καταστροφές στα αυτοκίνητά τους!

Περισσότεροι από 250 οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας προκειμένου ν’ αποδοκιμάσουν τους παίκτες την διοίκηση και το τεχνικό τιμ. Από νωρίς υπήρξε κινητοποίηση του κόσμου και επικράτησε ένα πανδαιμόνιο μόλις κατέβηκαν οι ποδοσφαιριστές από το λεωφορείο, το οποίο μετέφερε την αποστολή συνοδεία περιπολικών. Οι σεκιούριτι του «δικεφάλου» έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τους βάλουν στα αυτοκίνητά τους για ν’ αποχωρήσουν!

Οι οπαδοί ζητούσαν να βρεθούν στην Τούμπα οι Άγγελος Αναστασιάδης και Ζήσης Βρύζας για να δώσουν εξηγήσεις. Ο τεχνικός διευθυντής μπορεί να μην ήταν μαζί με την ομάδα όμως άκουσε τα περισσότερα συνθήματα.

Από τους παίκτες, μόνο οι έλληνες τα άκουσαν και περισσότερο οι Κατσικάς και Γλύκος, ενώ ο Μακ ήταν ανάστατος καθώς διαπίστωσε πως το αυτοκίνητο παραβιάστηκε με τους διαρρήκτες να του παίρνουν προσωπικά αντικείμενα, αλλά και το πορτοφόλι του.  

Μαχλάς: «Ο ΟΦΗ αξίζει τον σεβασμό όλων των Ελλήνων»

Τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων των Ελλήνων αξίζει ο ΟΦΗ για την προσπάθεια που κάνει, όπως τόνισε ο Νίκος Μαχλάς, σημειώοντας ότι «αν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα δεν πρόκειται να φύγει αυτή η λέρα».

«Αυτή η ομάδα κάνει κατάθεση ψυχής κόντρα σε όλους και νομίζω αξίζει τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων των Ελλήνων. Είναι ντροπή να γίνονται από κάποιους κάποια πράγματα εναντίον της ομάδας μου και δεν το λέω αυτό επειδή ήρθε μία νίκη. Δίνουμε καθημερινό αγώνα. Σήμερα ήδη δίνουμε αγώνα για να γίνει έφεση και να μας αφήσουν να παίξουμε μέσα στο γήπεδο και αν είμαστε καλοί να κερδίσουμε ή να χάσουμε στο γήπεδο» δήλωσε αρχικά, προσθέτοντας: «Νομίζω όμως πολλά πράγματα δεν παίζονται μέσα στο γήπεδο. Δεν παίρνω πίσω τίποτα από όλα όσα έχω πει για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα δεν πρόκειται να φύγει αυτή η λέρα που επικρατεί όλο αυτό το διάστημα. Θα παλεύω ελπίζοντας να αλλάξει κάτι, έστω κι αν ξέρω πως οι πιθανότητες είναι λίγες».

Ολυμπιακός - Ατρόμητος 2-1


Ο Ολυμπιακός είπε... ευχαριστώ στο «δώρο» του ΠΑΟΚ και με το 2-1 επί του Ατρομήτου ανεβαίνει στην Τούμπα με τον αέρα του +8! Αφελάι και Μήτρογλου τα γκολ της νίκης!

Σε ένα παιχνίδι με τον Ατρόμητο να έχει σαφέστατα αμυντικό προσανατολισμό και ως επί το πλείστον να κινείται σε χαμηλό τέμπο ο Ολυμπιακός πήρε ακόμα μία πολύτιμη νίκη. Αν και δεν ήταν τόσο θετικός στο δημιουργικό και το επιθετικό κομμάτι έχοντας σε καλή μέρα τον Αφελάι αλλά και τον Τσόρι διέσπασε μία φορά στο Α' μέρος τον καλά στημένο Ατρόμητο. Στην επανάληψη τα δεδομένα έγιναν ακόμα πιο θετικά για τους πρωταθλητές με το δεύτερο γκολ όμως ο Ατρόμητος και σκόραρε για το 2-1 και απείλησε μέχρι το τέλος.
Εκτός από τον Ολλανδό και τον Τσόρι καλός ήταν και ο Ντουρμάζ ενώ ο Σαντάνα για πρώτο ματς πήγε αρκετά καλά.

Πανηγυρικό κλίμα στο Καραϊσκάκη από την αρχή μέχρι... σχεδόν το φινάλε του αγώνα με τον Ατρόμητο, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει και να αυξάνει τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ στους 8 βαθμούς πηγαίνοντας στην Τούμπα την Κυριακή με τον αέρα του αδιαφιλονίκητου φαβορί για τον τίτλο.

Oι ερυθρόλευκοι πήραν το δέκατο τρίποντο στη σειρά στο πρωτάθλημα και έκαναν ακόμη ένα σημαντικό βήμα για το στόχο του 42ου τίτλου.
Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.