O Μανωλάς.. Ρωμαίος με 15 εκατ. €

Ο Μανωλάς έγινε κάτοικος Ρώμης. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος πριν από δύο χρόνια είχε αποκτηθεί ως ελεύθερος από την ΑΕΚ, από σήμερα θα είναι και επίσημα μέλος των «τζιαλορόσι», καθώς και συμπαίχτης του Βασίλη Τοροσίδη.

Ο Κώστας Μανωλάς είχε μία... γεμάτη πρώτη ημέρα με την Ρόμα. Η συνύπαρξή του με τον... παλιό Βασίλη Τοροσίδη και η γνωριμία του με τον Ρούντι Γκαρσία.

Μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου ολοκληρώθηκε χθες, καθώς ο Κ. Μανωλάς υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο στη Ρόμα, ολοκληρώνοντας ένα από τα μεγαλύτερα σίριαλ του καλοκαιριού, με τον παλιό άσο των «τζιαλορόσι», Ρομπέρτο Προύτσο, αλλά και οπαδούς της ομάδας της Ρώμης να τον θεωρούν ανώτερο του μέχρι... χθες παίχτη τους, Μαροκινού Μπενάτια, που έναντι 26 εκατ. € πουλήθηκε στην Μπάγερν.

Οπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ιταλικής ομάδας, η Ρόμα έδωσε 13 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του διεθνούς στόπερ, ενώ οι Πειραιώτες θα εισπράξουν και επιπλέον 2 εκατ. ευρώ μπόνους, ανάλογα με τις συμμετοχές και τις διακρίσεις του Μανωλά.

Ο ίδιος για το πενταετές συμβόλαιο που υπέγραψε θα εισπράξει συνολικά 7 εκατ. ευρώ, ενώ έκανε δηλώσεις στο επίσημο σάιτ του Ολυμπιακού, όπου αποκάλυψε πως ο Β. Μαρινάκης του έκανε το χατίρι να τον στείλει στη Ρόμα, παρά το γεγονός ότι είχε πιο δελεαστικές προτάσεις από άλλους συλλόγους (σ.σ.: από Ρωσία και Ουκρανία).

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή εμπιστεύτηκε το ταλέντο μου, πίστεψε σε εμένα και μου έδωσε απλόχερα όλα τα εφόδια για να εξελιχθώ στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο. Ο Ολυμπιακός ήταν και είναι για μένα μια μεγάλη οικογένεια και η διαφορά του σε σχέση με τις άλλες ελληνικές ομάδες είναι πολύ μεγάλη. Θέλω επιπροσθέτως να ευχαριστήσω τον πρόεδρο που κράτησε τον λόγο του και σεβάστηκε την επιλογή μου να παίξω στη Ρόμα και αρνήθηκε προτάσεις που θα έφερναν περισσότερα χρήματα στον Ολυμπιακό. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους προπονητές και τους συμπαίχτες μου, με τους οποίους συνεργάστηκα, αλλά και τον κόσμο του Ολυμπιακού που με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή, με έκανε μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας και είμαι σίγουρος ότι οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά», υπογράμμισε ο 23χρονος αμυντικός.

Χθες ο Μανωλάς έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη Ρόμα, ενώ σήμερα το απόγευμα θα γίνει η επίσημη παρουσίασή του. Στο θέμα του επιθετικού στον Ολυμπιακό περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις στην υπόθεση του Πουλίδο, καθώς μέχρι τα μεσάνυχτα εκδικαζόταν στην επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών στο Μεξικό η προσφυγή του 23χρονου επιθετικού κατά της Τίγκρες. Αν ο Πουλίδο δεν δικαιωνόταν, τότε θα προσφύγει στη ΦΙΦΑ, όπου θα ζητήσει προσωρινή άδεια για να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Από εκεί και πέρα οι Πειραιώτες κοιτάζουν και για σέντερ φορ, με τους Μήτρογλου και Ζόνας να είναι οι βασικές επιλογές. Για τον Μήτρογλου και χθες υπήρχαν νέα δημοσιεύματα στην Ιταλία πως η Μίλαν ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, αλλά αν δεν προχωρήσουν οι επαφές,τότε ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για να τον αποκτήσει με τη μορφή του δανεισμού. Επίσης ακούστηκε και το όνομα της Λα Κορούνια.

Ζεστά κοιτάζουν οι πρωταθλητές και τον Ζόνας της Βαλένθια και μάλιστα στην Ισπανία επιμένουν πως οι δύο σύλλογοι τις τελευταίες μέρες βρίσκονται σε επαφές.

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.