Τζέραρντ: «Πάντα στην καρδιά μου ο Ολυμπιακός»

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ Στίβεν Τζέραρντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού και τόνισε ότι ο πρωταθλητής Ελλάδος θα έχει πάντα μία θέση στην καρδιά του.

Ο θρύλος των «κόκκινων» με  αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από φιλικό παιχνίδι προς τιμήν του στο Anfield, το “Steven Gerrard Testimonial” ανέφερε ότι θα είναι οπαδός του Ολυμπιακού 

Αναλυτικά: 

Ένας χρόνος πέρασε από το φιλικό παιχνίδι προς τιμήν σου στο Anfield, το “Steven Gerrard Testimonial”. Ποιες είναι οι σκέψεις σου που βρίσκεις απέναντί σου ξανά τον Ολυμπιακό, αυτή τη φορά στις ΗΠΑ; 

«Πάντα θα έχω μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου για τον Ολυμπιακό! Αφενός γιατί πέρυσι, στο φιλικό παιχνίδι που δώσαμε στο Anfield ήταν μία πολύ επαγγελματική ομάδα και με τίμησαν με τον καλύτερο τρόπο. Αφετέρου γιατί θυμάμαι το σημαντικό παιχνίδι που είχαμε παίξει το 2004.

Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι για εμένα, ενώ συνεχίσαμε εκείνη τη χρονιά και καταφέραμε να κατακτήσουμε το UEFA Champions League.

Πάντα αναζητώ να δω τι κάνει ο Ολυμπιακός, να το μάθω όταν σκοράρει και ποια είναι τα αποτελέσματα του. Είμαι fan του Ολυμπιακού και θα τον υποστηρίζω για πάντα. Είναι μία από τις ομάδες μου πια και κρατάει μία ξεχωριστή θέση».

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2021 dailyfun.gr all rights reserved.