Premier: Πέρασμα τίτλου για τη Σίτι!

Το πιο... δύσκολο εμπόδιο για την κατάκτηση του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ πέρασε η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς οι «πολίτες», αν και δυσκολεύτηκαν, πέρασαν από το... Λίβερπουλ και το «Γκούντισον Παρκ», νικώντας με 3-2 την Έβερτον!

Αυτό σημαίνει πως οι «πολίτες», που έμειναν για 4η αγωνιστική αήττητοι (3-1-0), πετυχαίνοντας την 3η σερί νίκη, με δυο νίκες στην έδρα τους με την Άστον Βίλα και την Γουεστ Χαμ, επιστρέφουν στην κορυφή!

Βλέπετε, είναι τέτοια η διαφορά τερμάτων με την ισόβαθμη Λίβερπουλ (+9) που τους δίνει το δικαίωμα, ακόμα και αν οι «κόκκινοι» κάνουν το απόλυτο, να στεφτούν για τέταρτη φορά πρωταθλητές! Τα «ζαχαρωτά» με την 2η σερί ήττα τους έμειναν στην 5η θέση, στο +3 από την Τότεναμ, και στο +9 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ...

Η γηπεδούχος προηγήθηκε με πολύ ωραίο γκόλ του Μπάρκλεϊ στο 12’, αλλά η Σίτι έκανε την ανατροπή πριν από το τέλος του πρώτου μέρους με τέρματα από τους Αγκουέρο (22’) και Ντζέκο (43’). Με τον Αγκουέρο να βγαίνει από το ματς στο 28’, λόγω τραυματισμού και να μπαίνει στην θέση του ο Φερναντίνιο! Τελικά ο Ντζέκο σκόραρε και στο 48’, κάνοντας το 3-1 για την ομάδα του, ενώ ο Λουκάκου μείωσε στο 65’. Για την Εβερτον  συνεχίζει να είναι εκτός ο Κέβιν Μιραλάς, λόγω τραυματισμού!

Η βαθμολογία

1. Μάντσεστερ Σίτι 80 (+59)
2. Λίβερπουλ 80 (+50)
3. Τσέλσι 78 (+43)
4. Άρσεναλ 73
5. Έβερτον 69
6. Τότεναμ 66
7. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 60*


Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.