World Soccer: Αφιέρωμα στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Mια εβδομάδα πριν από την αναμέτρηση με την Μ. Γιουνάιτεντ... στη μηνιαία έκδοσή του το περιοδικό πραγματοποίησε αφιέρωμα στην έδρα του Ολυμπιακού.

Αφιέρωμα με κόκκινο χρώμα φιλοξενεί στο τελευταίο τεύχος του το περιοδικό "World Soccer" το οποίο παρουσιάζει στους αναγνώστες του το "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Μάλιστα, γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Ολυμπιακού στις αναμετρήσεις της ομάδας τους ιδιαίτερα στο Champions League, με το περιοδικό να τους συγκρίνει με τους οπαδούς της Μαρσέιγ, της Χάιντουκ και της Νάπολι.

«Ο Ισπανός τεχνικός Μίτσελ κάνει λιγότερο… θόρυβο, αφού δεν είναι στην πρώτη γραμμή ενός μεγάλου συλλόγου στην Ευρώπη, αλλά η δουλειά του είναι αξιοσημείωτη δουλειά ως επικεφαλής στο μοντάρισμα του Ολυμπιακού, ομάδας που ηγείται με χαρακτηριστική άνεση στο ελληνικό πρωτάθλημα, κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League», αναφέρει χαρακτηριστικά το "World Soccer"

 Επιπλέον, στο αφιέρωμα γίνεται αναφορά στους αδερφούς Ανδριανόπουλους, στα ιδρυτικά στελέχη του Ολυμπιακού, καθώς και στην τραγωδία με τα θύματα της Θύρας 7 και την ανέγερση του νέου γηπέδου στη θέση του παλιού.

Τέλος, δίνεται στους αναγνώστες μια πλήρης εικόνα του γηπέδου και των εγκαταστάσεών του.

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.