Διαφορά ρεκόρ Ολυμπιακού - ΠΑΟ 37 βαθμοί.

Μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι των αιωνίων και ο Ολυμπιακός έχει πάρει μία διαφορά ρεκόρ από  τους πράσινους. Ο Παναθηναϊκός δεν νίκησε τον Πανιώνιο για να εμφανιστεί στη βαθμολογία  και λίγες ημέρες πριν από το μεταξύ τους ντέρμπι στο Καραϊσκάκη, η διαφορά ξεπέρασε το νταμπλ σκορ

(73-36), που δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.Και πλέον, αν οι «ερυθρόλευκοι» κερδίσουν την Κυριακή, πιθανότατα θα τον αφήσουν οριστικά και εκτός Ευρώπης.

Ο Άριελ Ιμπαγάσα, με δυο ασίστ δείγμα της κλάσης του, ήταν ο MVP του Ολυμπιακού στη νίκη με 4-0 κόντρα στον Πλατανιά στην Κρήτη.

Μετά το τέλος του ματς, ο «Κάνιο» αναφέρθηκε στο μέλλον του, τόνισε ότι θα αγωνιστεί για μια ακόμη σεζόν και πέταξε το… μπαλάκι στους «ερυθρόλευκους» για παραμονή του στο λιμάνι. 

«Θέλω να αγωνιστώ για ακόμη ένα χρόνο. Είτε εδώ, είτε σε άλλη ομάδα. Θα εξαρτηθεί αυτό από την διοίκηση και τον προπονητή», δήλωσε ο Αργεντινός μέσος.

Μίτσελ:
«Δεν μπήκαμε καλά στο  παιχνίδι, αφού κάναμε πολλά εύκολα  λάθη. Μας έλειπε η συγκέντρωση  στο ξεκίνημα, όμως στο δεύτερο  ημίχρονο αλλάξαμε την εικόνα, κάναμε πολλές ευκαιρίες και  κερδίσαμε με 4-0», είπε αρχικά  ο νεαρός μεσοεπιθετικός και  στη συνέχεια αναφέρθηκε στον κόσμο λέγοντας ότι «αυτό που ζήσαμε στο αεροδρόμιο ήταν απίστευτο. Δεν το έχω ξαναδεί και χαίρομαι που έχουμε τέτοιους οπαδούς και μακάρι να είναι πάντα έτσι». Οσο για το ντέρμπι της άλλης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό; «Θα δουλέψουμε σκληρά αυτή την εβδομάδα για αυτό το ματς και θέλουμε να το κερδίσουμε και για εμάς και για τον κόσμο», κατέληξε ο Βλαχοδήμος.

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.