Silver Alert ... Ελλάδα!

Απογοητευτική η εμφάνιση της Εθνικής ομάδας που δεν θυμίζει εκείνη... την ομάδα που το 2004 κατέκτησε το Euro. Η κακή εμφάνιση φέρνει τα αναμενόμενα αποτελέσματα και αυτό έγινε το βράδυ της Τρίτης (14/10) στο γήπεδο Καραϊσκάκη, όπου η Εθνική γνώρισε την ήττα από την Βόρειο Ιρλανδία με 2-0.

Από τα πρώτα λεπτά η Ελλάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ, αφού στο 9ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Γουόρντ. Η εξέλιξη αυτή έφερε το αναμενόμενο... μούδιασμα στους διεθνείς που έδειχναν ανήμποροι να αντιδράσουν, με εμφανή τα προβλήματα στην ανάπτυξη.

Και χωρίς να έχει ξεπεράσει το σοκ του γκολ, ο Ρανιέρι είχε να αντιμετωπίσει και τον τραυματισμό του Βύντρα που αντικαταστάθηκε από τον Σταφυλίδη. Η ανάπαυλα βρήκε την Ελλάδα πίσω σκορ, με την πρώτη αξιόλογη ευκαιρία να σημειώνεται στο 33ο λεπτό με το τετ-α-τετ του Καρέλη.
 
Με την επανάληψη ο ομοσπονδιακός προπονητής ήθελε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας και πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Σάμαρη (αντικατέστησε τον τραυματία Αθανασιάδη) και η Ελλάδα αγωνιζόταν με 4-3-3. Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν υπέρ της Ελλάδας καθώς στο 51ο λεπτό ο Λάφερτι διαμόρφωσε το 2-0 και τα πάντα είχαν ουσιαστικά... τελειώσει!
 
Το τελικό σφύριγμα έφερε και τις αντιδράσεις του κόσμου, με τα “γιουχαρίσματα” να έχουν την τιμητική τους μπροστά στην απογοητευτική εμφάνιση της Εθνικής ομάδας.

Αποδοκιμασίες στο τέλος.
 
ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Βύντρα (16’ Σταφυλίδης), Ταχτσίδης, Μανιάτης, Καρέλης, Σαμαράς (67’ Σαλπιγγίδης), Αθανασιάδης (46’ Σάμαρης), Μήτρογλου. 

ΒΟΡΕΙΟΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Κάρολ, ΜακΛάφλιν, ΜακΌλεϊ, Χιουζ, Φέργκιουσον (79’ Ριβς), Ντέιβις, Μπερντ, Νόργουντ, Έβανς, Γουόρντ (59’ ΜακΓκίβερν), Λάφερτι (72’ Μαγκινις).

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.