Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Το οδοιπορικό του ανεπανάληπτου θριάμβου στο Λονδίνο



Δείτε τις επικές στιγμές στο Λονδίνο, με τη μεγαλειώδη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού κόντρα στην Άρσεναλ, όπως τις κατέγραψε η κάμερα του Olympiacos TV.

Ένα video διάρκειας 22 λεπτών με όλο το οδοιπορικό του θριάμβου.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε απέναντι στην Άρσεναλ την πιο επική πρόκριση της ευρωπαϊκής ιστορίας του. Δεν είναι ότι απέκλεισε μια αγγλική ομάδα, αλλά ότι το πέτυχε με νίκη εκτός έδρας και έχοντας χάσει τον πρώτο αγώνα στο σπίτι του. Αυτό που πέτυχαν οι Πειραιώτες το βράδυ της 27ης Φεβρουαρίου δεν θα ξεχαστεί ποτέ και άπαντες περιμένουν ανάλογες στιγμές στο εγγύς και απώτερο μέλλον.

Η κάμερα του Olympiacos TV ετοίμασε ένα video διάρκειας 22 λεπτών και 10 δευτερολέπτων, περιλαμβάνοντας όλο το οδοιπορικό στο Λονδίνο. Από την άφιξη του πούλμαν στο Emirates, την προθέρμανση, την ανεπανάληπτη ερυθρόλευκη κερκίδα 6.000 φιλάθλων, τα γκολ... από μέσα, τους έξαλλους πανηγυρισμούς στο τέλος, τον χαμό στα αποδυτήρια και τα σηκωμένα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη.

https://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/olympiakos-arsenal-to-odoiporiko-toy-anepanalhptoy-thriamvoy-sto-londino.5689221.html

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.