Wed12192018

Last updateFri, 14 Dec 2018 5am

Back You are here: Home Life & Style ΝΕΑ LIFESTYLE Φαγητό - Ποτό

To βούτυρο κάνει τον κουραμπιέ...

Ο κουραμπιές είναι ένα χαρακτηριστικό γλύκισμα ευρύτατα διαδεδομένο σε όλη την Ελλάδα που κατατάσσεται στα πατροπαράδοτα γλυκίσματα.. σημαίνει γλύκισμα από αλεύρι, βούτυρο και άχνη ζάχαρη.

Read more...

Το πιο υγιεινό πρωινό και πώς να το φτιάξετε

Δώστε απόλαυση και ενέργεια στο ξεκίνημα της ημέρας σας με ένα πλήρες πρωινό γεύμα.

Read more...

5 Red red wines...

Το «savoir boire» θέλει το κόκκινο κρασί να πίνεται σε θερμοκρασία δωματίου και το λευκό δροσερό. Ως κανόνας όμως, έχει και τις εξαιρέσεις του...

Read more...

Eκπληκτικά, διατροφικά οφέλη του λάχανου

Αν θέλετε όμορφο λαμπερό δέρμα και ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα, μην παραλείπετε να έχετε συχνά στο τραπέζι σας αυτό το εξαιρετικά θρεπτικό, αλλά κοινό λαχανικό. Αρχαίοι θεραπευτές θεωρούσαν πως το λάχανο περιείχε σημαντική ενέργεια, επειδή μεγαλώνει υπό το φως του φεγγαριού και η σύγχρονη διατροφική επιστήμη, αποδίδει τα οφέλη του στην υψηλή του περιεκτικότητά του σε θείο και βιταμίνη C.

Read more...

Chow mein noodles με βοδινο..

Βάζετε τα noodles σε ένα βαθύ πιάτο και ρίχνετε βραστό νερό. Μετά από 3 λεπτά, όταν τα noodles, τα σουρώνετε και τα αφήνετε στην άκρη. Κόβετε το βοδινό κρέας σε μικρές, λεπτές λωρίδες.

Read more...