Η νέα Mercedes-Benz B-Class. Ξεχωρίζει από το πλήθος.

Aν αναζητάτε μια αληθινά σπορ και δυναμική εμφάνιση τότε επιλέξτε τη σχεδιαστική γραμμή AMG.

Για μια νεανική και δυναμική εμφάνιση τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά επιλέξτε το πακέτο Style. Το πακέτο Style περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:
Πέρα από την πιο σπορ σχεδίαση με τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα στους προφυλακτήρες, η γραμμή AMG χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα από τη χαμηλωμένη, δυναμικά ρυθμισμένη ανάρτηση και το άμεσο σύστημα διεύθυνσης για μια μοναδική οδηγική εμπειρία!

"Πιο πρακτική από ποτέ, πιο κομψή από ποτέ," χαρακτηρίζει τη νέα B-Class η Britta Seeger, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Daimler AG, Υπεύθυνη Πωλήσεων Mercedes-Benz Cars. "Στο χαρτοφυλάκιο των compact αυτοκινήτων μας, είναι το τέλειο αυτοκίνητο για ολόκληρη την οικογένεια. Και το MBUX – το νέο σύστημα "Mercedes-Benz User Experience” – προσφέρει επίσης μία εντελώς νέα εμπειρία για τους πελάτες της B-Class με λειτουργίες που ανήκαν αποκλειστικά σε κατηγορίες μεγαλύτερων αυτοκινήτων της γκάμας "

"Το τελευταίο απόκτημα της νέας γενιάς compact αυτοκινήτων της Mercedes-Benz, η B-Class, γράφει ένα ακόμα ενδιαφέρον κεφάλαιο στην επιτυχημένη ιστορία των δυναμικών Sports Tourer της μάρκας" λέει ο Gorden Wagener, Chief Design Officer της Daimler AG. "Με τη συναισθηματική και ταυτόχρονα απέριττη σχεδίασή της, η νέα B-Class αποτελεί έναν ακόμη εκπρόσωπο της σχεδιαστικής μας φιλοσοφίας "Sensual Purity".

Mercedes-Benz User Experience: μοναδική εμπειρία

Ότι ισχύει για το A ισχύει και για το B: η νέα B-Class είναι το δεύτερο μοντέλο μετά την A-Class που εξοπλίζεται με το σύστημα πολυμέσων MBUX (Mercedes-Benz User Experience), το οποίο εγκαινίασε μία νέα εποχή με τις Υπηρεσίες Συνδεσιμότητας Mercedes me. Η ικανότητά του να μαθαίνει με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης καθιστά το σύστημα μοναδικό. Το MBUX προσαρμόζεται στις απαιτήσεις κι επιθυμίες κάθε χρήστη. Έτσι δημιουργεί ένα συναισθηματικό σύνδεσμο ανάμεσα στο όχημα, τον οδηγό και τους επιβάτες.

Στα πλεονεκτήματά του περιλαμβάνονται ο έλεγχος μέσω οθόνης αφής (βασικός εξοπλισμός), καθώς και, ανάλογα με τον εξοπλισμό, το κόκπιτ ευρείας οθόνης υψηλής ανάλυσης, την οθόνη πλοήγησης με τεχνολογία Επαυξημένης Πραγματικότητας και το ευφυές σύστημα φωνητικού ελέγχου με φυσική ομιλία, το οποίο ενεργοποιείται λέγοντας απλώς "Hey Mercedes". Η οθόνη αφής αποτελεί μέρος του ολοκληρωμένου σχεδιασμού ελέγχου μέσω αφής του MBUX – μιας τριάδας που περιλαμβάνει την οθόνη αφής, το touchpad στην κεντρική κονσόλα και τα πλήκτρα ελέγχου αφής στο τιμόνι.

Το MBUX προκαλεί επανάσταση στην εμπειρία του χρήστη μέσα στο αυτοκίνητο. Συναισθηματικά, ελκυστικά χαρακτηριστικά προβολής υπογραμμίζουν την ευκολία κατανόησης του συστήματος ελέγχου και ενθουσιάζουν με εντυπωσιακά τρισδιάστατα γραφικά μέγιστης ανάλυσης, τα οποία παρέχονται - δηλαδή υπολογίζονται και προβάλλονται – σε πραγματικό χρόνο. Διατίθεται επίσης μια οθόνη head-up (head-up display).

Το πακέτο AMG line περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

- Συνθετικό δέρμα ARTICO με DINAMICA μικροϊνών και κόκκινες διακοσμητικές ραφές

- THERMOTRONIC σύστημα διζωνικού κλιματισμού
- Σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με πεπλατυσμένο κάτω μέρος σε δέρμα nappa
- Μάσκα ψυγείου σε μοτίβο διαμαντιού
- Μπροστινές δαγκάνες με επιγραφή Mercedes-Benz
- AMG σπορ πεντάλ
- AMG πατάκια
- AMG ζάντες αλουμινίου 18”
- Φώτα LED

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.