Ολυμπιακός 6-0 Λεβαδειακός: Έκρυψαν τη μπάλα οι Πειραιώτες

   Με τους Μπιέλ, Κανός να πετυχαίνουν από δύο γκολ και τους Χουάνγκ, Μπακαμπού να βρίσκουν επίσης δίχτυα ο Ολυμπιακός επικράτησε 6-0 του Λεβαδειακού.

Ο Ολυμπιακός έστησε ένα μεγάλο αγωνιστικό... πάρτι με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στο φαληρικό γήπεδο. Έχοντας πρωταγωνιστές παίκτες όπως οι Μπιέλ, Φορτούνης, Ινμπόμ Χουάνγκ και όχι μόνο διέλυσε τους Βοιωτούς με σκορ 6-0 με 2 γκολ του Μπιέλ και από 1 των Ινμπόμ και Μπακαμπού και βέβαια 2 του Κανός και πλέον κοιτάζει την ΑΕΚ στις 12 Μαρτίου εκτός έδρας.

Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της πολύνεκρης τραγωδίας των Τεμπών και ενώ η Θύρα 7 είχε και σχετικό πανό. Στον Ολυμπιακό ο Μίτσελ δεν είχε κάποια... τρελή έκπληξη στη στελέχωση της 11άδας του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό. Κάτω από τα δοκάρια ο Πασχαλάκης, δίδυμο στόπερ με Μπα και Ντόι, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα οι Ανδρούτσος και Ραμόν, κέντρο με Σαμασέκου και Ινμπόμ Χουάνγκ, δεκάρι ο Φορτούνης, άκρα με Μασούρα και Μπιέλ και φορ ο Μπακαμπού.

Από την άλλη ο Λεβαδειακός παρατάχθηκε με τον Γκροφ στην εστία, τους Βήχο, Παζ, Τσάπρα και Ντεντάκη στην άμυνα ενώ στη μεσαία γραμμή ήταν οι Χαμόντ και Μεχία. Ο Γιαννιώτας με τον Συμελίδη στα εξτρέμ ενώ ο Βράκας πήγε ως δεκάρι και ο Δούμτσιος στην κορυφή της επίθεσης.

Γκολ από θέση... φορ ο Μπιέλ, μετά μαζεμένες ευκαιρίες και σκόρερ και ο Ινμπόμ για το 2-0
Ο Ολυμπιακός χάρις στον Πεπ Μπιέλ κατάφερε να βρει νωρίς γκολ. Μόλις στο 2ο λεπτό κινήθηκε σαν... φορ και με σούπερ τελείωμα έκανε το 1-0. Ακολούθησαν αρκετές και μαζεμένες χαμένες ευκαιρίες του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό.

Στο 8' ο Ολυμπιακός είχε διπλή φάση με σουτ και κεφαλιά μετά του Μασούρα. Στο 11' ο Φορτούνης μετά από κλέψιμο του Μπακαμπού έσκαψε τη μπάλα πάνω από τον Γκροφ αλλά αυτή έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια για να έρθει λίγα λεπτά μετά και άλλη φάση από τον Μασούρα. Στο 18' ο Μπιέλ είχε ένα φάουλ από καλό σημείο έξω. Στο 22' ο Λεβαδειακός είχε φάση με κεφαλιά του Συμελίδη λίγο έξω μετά από σέντρα Γιαννιώτα. Στο 25' ο Ολυμπιακός είχε νέα διπλή φάση με κεφαλιά Μασούρα πρώτα και μετά με προσπάθεια του Μπακαμπού.

Ο Ολυμπιακός μετά δεν είχε τόσο μεγάλες ευκαιρίες για να έρθει ένα σουτ του Γιαννιώτα στο 37' που μπλόκαρε ο Πασχαλάκης. Στο 38' ο Φορτούνης μετά από κόρνερ έστειλε τη μπάλα στον Ινμπόμ Χουάνγκ που με σουτάρα έκανε το 2-0. Ο Ινμπόμ μάλιστα πανηγύρισε δείχνοντας το σήμα του Ολυμπιακού. Στο 45' ο Βρακάς είχε ένα φάουλ που μπλόκαρε ο Πασχαλάκης.

Ασίστ Νο2 ο Φορτούνης με Μπιέλ για το 3-0 και σκόραρε για να φτάσει τα 12 γκολ ο Μπακαμπού
Στο β' μέρος ο Ολυμπιακός δεν είχε διάθεση για πολλά πολλά επιδιώκοντας να τελειώσει γρήγορα το ματς. Έτσι μετά από πίεση ψηλά, γλίστρημα και λάθος της άμυνας των Βοιωτών, ο Φορτούνης έδωσε στον Μπιέλ που ντρίμπλαρε τον Γκροφ στο 50' και μετά έκανε το 3-0. Ο Ολυμπιακός θα έβαζε και άλλο γκολ για το 4-0 με τον Μπακαμπού (το 12ο του γκολ με τα χρώματα των Πειραιωτών) στο 58' μετά από πέναλτι που υποδείχθηκε από γύρισμα του Μπιέλ πάνω στο χέρι του Τσάπρα. Το πέναλτι δόθηκε μετά εξέταση VAR.

Συνέχεια με φάσεις και 2 γκολ ο Κανός για το 6-0
Ο Ολυμπιακός είχε και άλλες φάσεις μετά με παίκτες όπως οι Κασάμι, Φορτούνης και Αραμπί. Στο 71' ένα σουτ του Μασούρα έφυγε έξω. Λίγο μετά είχαν χαμένες φάσεις και οι Κανός και Κασάμι (πάλι). Στο 82' ακυρώθηκε ορθώς ως οφσάιντ το γκολ του Αραμπί μετά από μπαλιά Μπουτούτσι.

5824700_2


Στο 86' ο Κανός από κοντά βρήκε δίχτυα για το 5-0 μετά από συνεργασία με τον Βαλμπουενά και στο 88' ο ίδιος ο Ισπανός μεσοεπιθετικός με σουτ στο δοκάρι έκανε και το 6-0 μετά από μπαλιά Ανδρούτσου. Είναι το 2ο ματς με 6 γκολ στο Φάληρο για τον Ολυμπιακό μετά το 6-1 με τον Παναιτωλικό.

MVP: Ναι εννοείται πως Φορτούνης και Ινμπόμ πήγαν πολύ καλά αλλά ο Μπιέλ χωρίς να κάνει το τοπ του ματς με τον Ολυμπιακό είχε 2 γκολ και ένα κερδισμένο πέναλτι, άρα συμμετοχή σε 3 τέρματα και ενώ εκείνος άνοιξε το σκορ. Έχει βάλει φοβερό γκολ για το 1-0 και ήταν σούπερ και στο 2-0 με τη ντρίμπλα του.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Ινμπόμ Χουάνγκ και Φορτούνης. Εξαιρετικοί δημιουργικά και επιθετικά δίνοντας τη σχετική ώθηση στον Ολυμπιακό από το α' μέρος. Ασίστ ο ένας στο πρώτο 45λεπτο και άλλη μία στο β' μέρος και γκολ ο Κορεάτης.

Φυσικά μπαίνει και ο Κανός σε αυτήν την κατηγορία με τα 2 γκολ του. Καλή και η προσπάθεια του Ραμόν. Από τον Λεβαδειακό ξεχώρισε ο Γιαννιώτας και προσπάθησε και ο Βρακάς.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Το δίδυμο των στόπερ του Λεβαδειακού έχει κοντά στο πεδίο ευθύνης του και τα 2 γκολ του α' μέρους του Ολυμπιακού. Και αυτό ασχέτως του ότι ήταν πολύ καλά τελειώματα. Ο δε Τσάπρας είναι στη φάση του πέναλτι.

Η ΓΚΑΦΑ: Μπορεί να μπει η φάση του 1-0 υπό την έννοια της αδράνειας των παικτών του Λεβαδειακού. Όπως και η φάση του πέναλτι με το χέρι του Τσάπρα.

 Δεν πήγε τόσο καλά ο Περράκης από πλευράς φάουλ και καρτών. Στο δε α' μέρος υπάρχει φάση με φάουλ πάνω στον Σαμασέκου που δεν δίνεται και μετά βγάζει φάση ο Λεβαδειακός. Το πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού που δίνεται ορθώς σφυρίχθηκε μετά από εξέταση VAR. Παράπονα είχε και ο Λεβαδειακός από τη διαιτησία.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Ο Ολυμπιακός μόλις πήρε για τα καλά μπρος απλά δεν σταμάτησε. Απόλυτα δίκαιη και ευρεία επικράτηση και με σκορ που θα μπορούσε να είχε πάρει και ακόμα πιο μεγάλες διαστάσεις στο Ολυμπιακός - Λεβαδειακός, παρότι ο δείκτης του σκορ σταμάτησε στο 6-0! Ήταν ένα γεμάτο και εξαιρετικό δημιουργικά και επιθετικά ματς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Μπα, Ντόι, Ανδρούτσος, Ραμόν, Σαμασέκου, Ινμπόμ Χουάνγκ (59' Κασάμι), Μπιέλ (59' Κανός), Μασούρας (72' Μπουτούτσι), Φορτούνης (73' Βαλμπουενά) και Μπακαμπού (59' Αραμπί).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Γκροφ, Παζ, Χάμοντ (70' Νίκας), Μεχία (59' Μπελμόντ), Βήχος, Δούμτσιος, Ντεντάκης, Συμελίδης (58' Ξαβιέρ), Τσάπρας, Γιαννιώτας (82' Τορό) και Βρακάς (70' Σαχπεκίδης).



Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.