Facebook: Τα καλύτερα του 2013

Λίστες με τα πιο πολυσυζητημένα θέματα και πρόσωπα της χρονιάς που φεύγει.Το 2014 είναι προ των πυλών και μαζί με εμάς και το... Facebook κάνει τον απολογισμό της χρονιάς που φεύγει.

To δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης έδωσε στη δημοσιότητα τις λίστες με τα πιο πολυσυζητημένα θέματα και πρόσωπα του 2013. Πατώντας στη διεύθυνση  http://www.facebookstories.com/2013/en-en θα βρείτε την εντυπωσιακή παρουσιάση.

Στη δεκάδα των πιο... «καυτών» θεμάτων, παγκοσμίως, βρίσκουμε τον Πάπα Φραγκίσκο και ακολουθούν οι εκλογές (ανεξαρτήτως χώρας), το βασιλικό βρέφος, τον τυφώνα, το Harlem Shake, τις πλημμύρες, τη Miley Cyrus, τον αιματηρό μαραθώνιο της Βοστώνης, το Tour de France και τέλος τον Νέλσον Μαντέλα.

«Πανικός» στο Facebook από νέο ιό σε μορφή «.zip»

Εάν λάβετε «ύποπτο» μήνυμα, διαγράψτε το άμεσα

«Σύρμα» έχει πέσει τις τελευταίες ώρες μεταξύ φίλων στο Facebook, καθώς εμφανίζονται να στέλνουν ο ένας στον άλλο μηνύματα με «ζιπαρισμένα» αρχεία.

Ο ένας μετά τον άλλο, τα θύματα της υπόθεσης αναρτούν στον «τοίχο» τους μηνύματα, με τα οποία ειδοποιούν τους φίλους τους να μην ανοίξουν τα τυχόν «pm» που θα τους έρθουν, περιέχοντας αρχεία σε μορφή .zip, γιατί πρόκειται, κατά τα φαινόμενα, για ιό.

Καλό είναι για τους χρήστες να μην κατεβάζουν κατεβάζουν το αρχείο, ούτε να το ανοίξουν, γιατί μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στον υπολογιστή.

Το προτιμότερο είναι να το διαγραφούν άμεσα.

Ενδεικτικά, το περιεχόμενο κάποιων από τα εν λόγω μηνύματα ήταν:

"kala eisai xazi????? ti einauta pou anevazeis edo"

"kapoios exei kanei profil "..." kai exei anevasei fotografies sou!!1 esy eisai?"

iPhone 3GS

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.