Τα νέα iPhone 5C και iPhone 5S

Apple:Τα νέα iPhone 5C και iPhone 5S Με αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Το iphone 5C θα διατίθεται προς 99 δολ. στα 16GB και προς 199 δολ. στα 32 GB. Θα βγαίνει σε τρία χρώματα το νέο 5S iphone - σε μαύρο, άσπρο και χρυσό.

Το iphone 5S θα έχει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.  Με αυτό θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας πολύ πιο εύκολα και γρήγορα αφού μπορεί και «διαβάζει» το αποτύπωμά σας με εξαιρετική λεπτομέρεια στα 500ppi.

To αποτύπωμά σας αποθηκεύεται μόνο στον Α7, δεν μοιράζεται σε άλλες εφαρμογές ούτε καν στο iCloud ή στους servers της Apple. Θα μπορείτε, επίσης, να επιβεβαιώνετε την ταυτότητά σας στο iTunes Store με το Touch ID για να κάνετε τις αγορές σας. Διαθέτει ένα δακτυλίδι από ατσάλι περιμετρικά και κρύσταλλο από ζαφείρι ως επίστρωση για μεγαλύτερη αντοχή.

Ένα άλλο στοιχείο με σημαντική αναβάθμιση είναι η κάμερα της συσκευής, η οποία είναι σχεδιασμένη από την Apple με σύστημα 5 φακών και aperture F2.2 με 15 τοις εκατό μεγαλύτερη ενεργή επιφάνεια αισθητήρα για μιάμιση φορά μεγαλύτερα pixels.

διαθέτει επεξεργαστή Α7, τον πρώτο στα 64-bit με πάνω από 1 δις τρανζίστορ που εκμεταλλεύεται πλήρως ένα ειδικά σχεδιασμένο iOS 7 στα 64-bit! Υποστηρίζει OpenGL|ES 3.0 και είναι δύο φορές πιο γρήγορο από πριν! Υπάρχει, επίσης, ένα νέο τσιπ, το Μ7 (motion co-processor) που μετράει διαρκώς δεδομένα κίνησης (επιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπιο, πυξίδα) και ενεργοποιεί με αυτόν τον τρόπο μια νέα κατηγορία εφαρμογών υγείας και ευεξίας χάριν στο νέο API που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι developers.

Το «φτηνό» iPhone 5C που μοιάζει με το σημερινό iPhone 5 αλλά σε πλαστικό περίβλημα. Εχει τα ίδια χαρακτηριστικά όπως επεξεργαστή, κάμερα και οθόνη Retina και η τιμή του στις ΗΠΑ, με συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας 24 μηνών, ξεκινά από 99 δολάρια στην έκδοση των 16 Gb.

Και τα δύο νέα μοντέλα αναμένεται να βγουν στις μεγάλες αγορές (ΗΠΑ, Κίνα, Αυστραλία, Καναδά, Γαλλία, γερμανία και Βρετανία) στις 20 Σεπτεμβρίου. Στην Ελλάδα αναμένεται πιθανότατα με το δεύτερο κύμα διανομής, τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

iPhone 3GS

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.