Το έριξαν στο μπέιζμπολ Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μέγερι

Στη Νέα Υόρκη βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες οι Αριέλ Ιμπαγάσα, Νταβίντ Φουστέρ και Μπάλας Μέγερι με στόχο την προώθηση της συμμετοχής του Ολυμπιακού στο International Champions Cup το καλοκαίρι.

Χθες (24/5) είδαν, μάλιστα, από το κοντά το γήπεδο, το Citi Field της Νέας Υόρκης, όπου οι «ερυθρόλευκοι» θ' αντιμετωπίσουν την Μίλαν στις 24/07 (οι άλλες δύο αναμετρήσεις με Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι θα γίνουν στις 27/07 και 02/08 σε Σικάγο και Μινεάπολις αντίστοιχα).

Πάντως οι τρεις ποδοσφαιριστές δεν περιορίστηκαν σε αυτήν την επίσκεψη, αλλά το… έριξαν στο μπέιζπολ. Συγκεκριμένα βρέθηκαν στην έδρα των New York Mets και παρακολούθησαν τον αγώνα τους με τους Arizona Diamondbacks.

Μάλιστα οι Ιμπαγάσα, Φουστέρ και Μέγερι εμφανίστηκαν ζωντανά στον φωτεινό πίνακα του Citi Field κατά την διάρκεια του αγώνα και χειροκροτήθηκαν από τους οπαδούς των New York Mets!

Τέλος, συναντήθηκαν και με τρεις παίκτες των Mets, τους Ντάνιελ Μέρφι, Κρις Γιανγκ και Μπόμπι Αμπρόου, με τον οποίο και επεικονίζονται στη φωτογραφία.

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.