Ξεκαθάρισμα στην γκαρνταρόμπα

Tα ρούχα σου δεν χωράνε πλέον σε μια ντουλάπα. Όταν δεν έχεις χώρο να κρεμάσεις τα παλτό σου, ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσεις το τοπίο! Μπορεί να είναι χρονοβόρα η διαδικασία, αλλά σίγουρα θα βρεις πολλά κομμάτια που δεν έχουν λόγο ύπαρξης στην γκαρνταρόμπα του 2015…

Δεν έχεις αξιοποιήσει κάποιο ρούχο ή αξεσουάρ εδώ και 2 χρόνια, αλλά σκοπεύεις να το κάνεις… κάποια στιγμή

Μπορεί να είσαι δεμένη συναισθηματικά με εκείνο το μπλουζάκι που σου πήρε ο πρώην, αλλά –ας είμαστε ειλικρινής- δεν θα το φορέσεις ποτέ ξανά! Βρες εκείνα τα κομμάτια που έχεις στο ράφι εδώ και χρόνια και πάρε επιτέλους την απόφαση να τα βάλεις στο πατάρι!

Δεν μπορείς να βρεις αυτό που ψάχνεις σε λιγότερο από…μισή ώρα

Αν χρειάζεσαι ένα μισάωρο για να βρεις το αγαπημένο σου t-shirt μέσα σε μια στοίβα ρούχων, είναι αναγκαία η ανακατάταξη της γκαρνταρόμπας σου!

Έχεις πάνω από 10 πανομοιότυπα ρούχα

Εντάξει, αγαπάς τις μαρινιέρες, αλλά έχει καταντήσει αστείο το γεγονός ότι έχεις 10 παρόμοια τοπ! Βρες αυτά που σου ταιριάζουν καλύτερα και αναδεικνύουν τη σιλουέτα σου και χάρισε τα υπόλοιπα στην κολλητή σου.

«Δεν έχεις τι να φορέσεις» σε μια ντουλάπα γεμάτη ρούχα

Αυτή η απελπισία σου κάθε φορά που ανοίγεις τη ντουλάπα οφείλεται αποκλειστικά στην κακή οργάνωση των ρούχων σου! Βάλε τα παπούτσια σε συγκεκριμένη θέση, τα t-shirt στο ίδιο συρτάρι, τα σακάκια σε μια γωνία της ντουλάπας και τις φούστες στην άλλη.

Βρες μια ξεχωριστή θέση για τα παλτό σου για να μην πιάνουν έξτρα χώρο και ξεκίνα την… οργάνωση!

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.