H ιπτάμενη Κέιτι και το κακό κορίτσι

H Μάιλι Σάιρους πρέπει να ξοδεύει πολύ περισσότερο χρόνο για να βρει τρόπους να προκαλέσει παρά για τα τραγούδια της... Και αυτό αποδείχτηκε, για μία ακόμη φορά, με την εμφάνισή της στα ευρωπαϊκά μουσικά βραβεία MTV, τα οποία απονεμήθηκαν προχθές το βράδυ, στο Αμστερνταμ.

Ηταν ξεκάθαρο πως η νεαρή ποπ σταρ είχε σκοπίμως «επιστρατευτεί» από τους διοργανωτές για να δυναμιτίσει τη βραδιά η οποία είχε πολλές και ηχηρές απουσίες.

Η Μάιλι Σάιρους, λοιπόν, έβαλε τα δυνατά της και κατάφερε, και πάλι, να προκαλέσει. Δεν αρκέστηκε μόνο στις σούπερ τολμηρές ενδυματολογικές επιλογές, οι οποίες περιελάμβαναν ένα καυτό λευκό κορμάκι συνοδευόμενο από λευκή γούνα και ένα αποκαλυπτικό στενό φόρεμα με τυπωμένες φιγούρες το οποίο άφηνε σχεδόν ακάλυπτο το μεγαλύτερο μέρος του κορμιού της.

Προχώρησε ένα βήμα παρακάτω: την ώρα που ανέβαινε στη σκηνή για να παραλάβει το Βραβείο για το Καλύτερο Βίντεο της χρονιάς, άνοιξε το ασπρόμαυρο επώνυμο τσαντάκι της, έβγαλε ένα στριφτό τσιγάρο, το άναψε και άρχισε να το καπνίζει. Ειπώθηκε μάλιστα ότι το συγκεκριμένο τσιγάρο περιείχε κάνναβη.
Η πρωταγωνίστρια της βραδιάς ερμήνευσε επί σκηνής την επιτυχία της «We can't stop», με την οποία είχε ξεσηκώσει έντονες αντιδράσεις στο παρελθόν τόσο για το αμφιλεγόμενο βιντεοκλίπ που δείχνει την τραγουδίστρια με μια κούκλα σε ερωτικές σκηνές, σε μια πισίνα όσο και για τη ζωντανή παρουσίασή του, στα τέλη Αυγούστου, στα αμερικανικά βραβεία MTV η οποία συνοδευόταν από προκλητικές χειρονομίες και έντονα σεξιστικά υπονοούμενα αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό ακόμη και τους διάσημους παρευρισκόμενους.

Στην προχθεσινή βραδιά πάντως η 20χρονη τραγουδίστρια ερμήνευσε το συγκεκριμένο τραγούδι χωρίς ιδιαίτερες υπερβολές. Είχε βρει εξάλλου άλλο τρόπο να προκαλέσει... Μπορεί η Μάιλι Σάιρους να κέρδισε τις εντυπώσεις ωστόσο ουσιαστική νικήτρια της βραδιάς ήταν η Κέιτι Πέρι η οποία κατέκτησε, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην ίδια διοργάνωση, το Βραβείο Καλύτερης Τραγουδίστριας κερδίζοντας τη Λέιντι Γκάγκα αλλά και τη Μάιλι Σάιρους που ήταν επίσης υποψήφιες.

Η Κέιτι Πέρι τραγούδησε ζωντανά στη σκηνή πετώντας μάλιστα στον αέρα προκειμένου να εναρμονιστεί με το θέμα της βραδιάς που ήταν «ένα πάρτι στο Διάστημα».

Τη μουσική κυριαρχία του επιβεβαίωσε, για μία ακόμη φορά, ο Εμινεμ κερδίζοντας το Βραβείο για την Καλύτερη Χιπ Χοπ Εμφάνιση αλλά και αυτό για το Παγκόσμιο Είδωλο της Χρονιάς, ενώ ο Τζάστιν Μπίμπερ, που αναδείχτηκε Καλύτερος Τραγουδιστής, δεν μπήκε στον κόπο να ταξιδέψει μέχρι το Αμστερνταμ αλλά αρκέστηκε σ' ένα τυπικό ευχαριστήριο βιντεοσκοπημένο μήνυμα.

Κατά τα άλλα το Βραβείο στην κατηγορία Ποπ πήγε στους «One Direction», η Μπιγιονσέ κέρδισε το βραβείο για την Καλύτερη Ζωντανή Εμφάνιση και ο Μπρούνο Μαρς το βραβείο Καλύτερου Τραγουδιού.

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.