Πώς να αναδείξετε τα καλλίγραμμα πόδια σας.

Ρωτήστε όλους και όλες τι εντυπωσιάζει περισσότερο σε μια γυναίκα στην πλειοψηφία θα απαντήσουν τα λεπτά, μακριά και καλλίγραμμα πόδια! Μην απελπίζεστε εάν δεν τα διαθέτετε... Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και να είσαστε σίγουρη ότι σε κάθε εμφάνισή σας θα τραβάτε όλα τα βλέμματα πάνω σας ή μάλλον…στα πόδια σας!

Αγαπημένα μου ψηλοτάκουνα παπούτσια

Αρχικά το μυστικό είναι να φοράτε ψηλοτάκουνα παπούτσια που θα κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται πιο μακριά και λεπτά. Όσο πιο ψηλά είναι τόσο το καλύτερο για τα πόδια σας! Ειδικά με φούστες και φορέματα δεν πρέπει ούτε καν να σας περνάει από το μυαλό να φορέσετε κάτι άλλο. Δεδομένου ότι δε μπορείτε να φοράτε όλες τις ώρες δωδεκάποντα (λυπηθείτε τη μέση σας!), θα πρέπει να έχετε ένα ζευγάρι με μεσαίο τακούνι ώστε να στέκεστε στο ύψος σας και στις καθημερινές σας εμφανίσεις στο γραφείο.

Αγαπημένη μου ψηλόμεση mini φούστα

Όσο περισσότερο δέρμα αφήνετε να φαίνεται τόσο πιο μακριά θα φαίνονται τα πόδια σας. Επιπλέον, η ψηλόμεση φούστα δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι τα πόδια σας είναι πιο μακριά. Επιλέξτε οι φούστες και τα φορέματα να "αγκαλιάζουν" το σώμα σας κι αφήστε τις φαρδιές γραμμές για τα πιο ψηλά κορίτσια. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα σκουρόχρωμο καλσόν που θα κάνει τα πόδια σας να φαίνονται πιο λεπτά και ψηλά. Αποφύγετε τις κάλτσες μέχρι το γόνατο γιατί "κόβουν" το πόδι σας και το κάνουν να φαίνεται πιο κοντό.

Αγαπημένο μου skinny jean

Μη βγάλετε ποτέ από πάνω σας το skinny jean καθώς έχει την τάση να κάνει τα πόδια σας να φαίνονται πιο μακριά αρκεί να είναι σκουρόχρωμο, ψηλόμεσο και να το φοράτε πάντα με ψηλοτάκουνα παπούτσια. Εάν θέλετε να φορέσετε ζώνη να θυμάστε πως το χειρότερο που έχετε να κάνετε είναι να τη φορέσετε χαμηλά στους γοφούς σας.  

Αγαπημένη μου μπλούζα

Να αποφεύγετε να φοράτε μακριές μπλούζες διότι θα επιμηκύνουν τον κορμό σας εις βάρος των ποδιών σας! Οι καλύτερες για εσάς είναι οι κοντές με V κι αν θέλετε περισσότερο ύψος επιλέξτε μία με κάθετες ρίγες.