Oversized πουλόβερ που θα φορεθούν

Χειμώνας=πουλόβερ. Όσο πιο μεγάλα τόσο καλύτερα. Τα oversized πουλόβερ μπορούν να φορεθούν αντί για παλτό ή ακόμη και σαν φόρεμα με ψηλές μπότες.

Φορέστε τα ακόμη και πάνω από skinny τζιν, με μίνι φούστες και αφεθείτε στη ζεστασιά και την άνεση του!  Φορέστε τα πιο stylish oversized πουλόβερ και κερδίστε τις εντυπώσεις εύκολα και χωρίς κόπο. Το πιο ζεστό κομμάτι της εποχής πρωταγωνιστεί στα καθημερινά σας σύνολα και συνδυάζεται με κολάν, φούστες, παντελόνια αλλά και printed καλσόν.

Πρωί, απόγευμα αλλά και βράδυ, ένα oversized sweater σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε κομψές κι ενδιαφέρουσες εμφανίσεις.

1. Φορέστε ένα oversized πουλόβερ με cropped παντελόνι κι ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι brogues ή πλατφόρμες. Ένα μοντέρνο και σοφιστικέ σύνολο είναι ιδανικό για τις πρωινές κι απογευματινές σας βόλτες. Η κλασική καμπαρντίνα σας θα προσθέσει τις τελευταίες στιλάτες πινελιές.

2. Συνδυάστε το sweater σας με ένα printed κολάν στους ίδιους τόνους και τα άνετα ankle boots σας. Ένα statement κολιέ κι ένα πρωτότυπο clutch θα ολοκληρώσουν την εμφάνισή σας με τον καλύτερο τρόπο.

3. Αν σας αρέσουν τα άνετα θηλυκά look δοκιμάστε να συνδυάσετε το πουλόβερ σας με μία mini δερμάτινη φούστα κι ένα ζευγάρι μοκασίνια. Μία μονόχρωμη ή printed backpack είναι η τσάντα που χρειάζεστε για το σύνολό σας.

4. Δημιουργήστε ένα μοντέρνο και κομψό look με ένα πιο μακρύ πουλόβερ που θα αντικαταστήσει το φόρεμά σας. Ένα printed καλσόν, τα ψηλοτάκουνα μποτάκια σας και τα stylish αξεσουάρ σας θα δημιουργήσουν το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.