Fiat Aegea 2016: Aσκήσεις τετράθυρης προσιτότητας

Πιστή στην υπόσχεσή της η Fiat αποκάλυψε στο πλαίσιο της έκθεσης αυτοκινήτου στην Κωνσταντινούπολη, το μοντέλο που θα αναλάβει να αντικαταστήσει το Linea διεκδικώντας μερίδιο στην κατηγορία των προσιτών, συμπαγών διαστάσεων sedan.

Με μήκος 4,5 μέτρα, πλάτος 1,78 μέτρα και ύψος 1,48 μέτρα το Aegea, όπως ονομάζεται το νέο μοντέλο αποτελεί καρπό σχεδίασης του FCA Style Centre στην Ιταλία και επενδύει σε μια λιγότερο τετραγωνισμένη και πιο δυναμική αισθητική από τον προκάτοχό του.

Αισθητή είναι η αναβάθμιση και στο εσωτερικό με το βασικό εξοπλισμό να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σύστημα infotainment UConnect με οθόνη αφής πέντε ιντσών η οποία υποστηρίζει λειτουργία συστήματος πλοήγησης της Tom Tom συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth, USB και AUΧ, δυνατότητα φωνητικής λειτουργίας, και χειριστήρια στο τιμόνι ενώ στις προαιρετικές επιλογές συγκαταλέγεται κάμερα οπισθοπορείας.

Το εσωτερικό υπόσχεται άνετη φιλοξενία σε πέντε επιβαίνοντες ενώ τις προδιαγραφές της ευρυχωρίας του  συμπληρώνουν τα 510 λίτρα του χώρου αποσκευών.

Σε επίπεδο κινητήρων, το Aegea θα διατεθεί με δύο επιλογές βενζίνης και ισάριθμες πετρελαίου - Multijet II- προσφέροντας ισχύ από 95 έως 120 ίππους. Ανάλογα με την επιλογή κινητήρα, η Fiat διαθέτει μηχανικο και αυτόματο κιβώτιο, ενώ σε επίπεδο αποδοτικότητας, οι Ιταλοί σημειώνουν ότι η αποδοτικότερη έκδοση του Aegea υπόσχεται κατανάλωση λιγότερο από 4,0 λίτρα/100 χλμ.

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.