Τι δώρο να της πάρεις του Αγίου Βαλεντίνου

Πώς να την «αιχμαλωτίσεις» με ένα απόλυτα προσωπικό δώρο και να την βγάλεις... «καθαρή» την ημέρα των ερωτευμένων.

Είτε πιστεύεις ή είτε όχι στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, δεν έχει και πολύ σημασία. Το κορίτσι σου κάτι περιμένει από εσένα εκείνη την ημέρα ακόμα κι αν η ίδια δεν το παραδέχεται. Είστε δεν είστε πολύ καιρό μαζί. Είναι άλλωστε η μέρα που δημιουργεί προσδοκίες, καθώς τα πάντα στους δρόμους και τις βιτρίνες είναι ντυμένα στα κόκκινα, διακοσμημένα με τριαντάφυλλα και αρκουδάκια αγάπης. Υπολόγισε και τις φίλες της που τη ρωτούν τι διαφορετικό έχετε κανονίσει για τις 14 Φλεβάρη, ε δεν θέλει και πολύ για να αναμένει κάτι special από εσένα. Έστω και ενδόμυχα. 

Μπορεί να το παίξει αδιάφορη για τη γιορτή υποστηρίζοντας ότι ο πραγματικός έρωτας εκφράζεται κάθε μέρα και όχι μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Πίστεψε το όμως, όσο κουλ και να φαίνεται, κάτι περιμένει. Απλά δεν έχει ιδέα τι είναι αυτό, όπως ούτε κι εσύ. Λίγος ρομαντισμός παραπάνω, λίγη έξτρα τρυφερότητα και ένα όμορφο δώρο είναι –αποδεδειγμένα- τρία χαρακτηριστικά που θα κάνουν πέρα ενδεχόμενη γκρίνια/μουρμούρα που συνήθως δεν γνωρίζεις (και ούτε θα μάθεις ποτέ) από τι προκαλούνται.

Δεν χρειάζεται να βγείτε έξω, η έκπληξη για την καλή σου μπορεί να οργανωθεί και στο σπίτι. Βάλε τα καλά σου, ετοίμασε ένα δείπνο και κάνε την απλά χαρούμενη. 

Μην της πάρεις σοκολατένιες καρδούλες, λουλούδια και αρκουδάκια (προς Θεού). Άσε και τα εσώρουχα. Το πιθανότερο είναι να αγοράσεις λάθος νούμερο και να μην πετύχεις το γούστο της. Κινήσου σε ασφαλή μονοπάτια. Διάλεξε κάτι ξεχωριστό για εκείνη, όπως ξεχωριστή είναι και για εσένα. Κάτι που θα δημιουργηθεί με τέτοια λεπτομέρεια που θα αναδεικνύει την προσωπικότητά της και θα της προσδίδει κομψότητα καθημερινά. Κοινώς,  όπως καταλαβαίνεις ένα κόσμημα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο. 

Ποιο κορίτσι δεν θα χαμογελάσει αυθόρμητα μπροστά σε ένα βελούδινο κουτάκι που περιέχει το διαχρονικό σύμβολο της αγάπης: μια καρδιά. Και αν είναι «δουλεμένη» με χειροποίητες λεπτομέρειες από μασίφ ασήμι και χρυσό, τα μάτια της θα λαμπυρίζουν σαν τα κρύσταλλα της Pandora

Στη σειρά «Love Struck» θα βρεις τρυφερές καρδιές και μηνύματα αφοσίωσης σε εντυπωσιακά κοσμήματα που συνδυάζουν το πάθος και τη θηλυκότητα. Συγκίνησε την με μια δημιουργία από σμάλτο, λαμπερά κρύσταλλα και χειροποίητα Murano, και θα σου βάλει… άριστα!

Πέρασε στα δάχτυλά της δύο καρδιές ενωμένες η μία με την άλλη και μίλησε της για την αιώνια αγάπη και την αφοσίωση που συμβολίζει το δαχτυλίδι «Forever hearts».

Μια μικροσκοπική καρδιά από ροζ σμάλτο, η λέξη Love και το βέλος του θεού Έρωτα, αφηγούνται μια μοναδική ιστορία αγάπης. «Αιχμαλώτισε» την συνδυάζοντας τα αγαπημένα της Petite Elements στο κολιέ Pandora Floating Locket.

Ό,τι και να διαλέξεις από τη συλλογή της Pandora (εντυπωσιακά σύμβολα, βραχιόλια, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, κολιέ από μασίφ ασήμι 925o, χρυσό 14K, λαμπερές πέτρες και χειροποίητες λεπτομέρειες) θα σε «φοράει» κάθε μέρα αλλά και στις πιο σημαντικές σημαντικές στιγμές της ζωή της.

Αν θέλεις να πάρεις έξτρα… «προαγωγή» ανακάλυψε το τέλειο δώρο με τη βοήθεια του Gift Finder της Pandora.

Pομαντικά εστιατόρια για τις 14 Φλεβάρη

Sale & Pepe – το ιταλικό
Το γνωστό ιταλικό εστιατόριο για περισσότερα από 20 χρόνια τώρα αποτελεί ιδανική πρόταση για δείπνο που κλέβει τις εντυπώσεις. Εσύ θα εντυπωσιάσεις το ταίρι σου με την επιλογή σου και το ολοκληρωμένο μενού 4 πιάτων που έχουν ετοιμάσει και φέτος, ειδικά για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα σας μαγέψει και τους 2 με τις γεύσεις του. Το μενού ξεκινά με βελουτέ από καρότο και κολοκύθα με μανιτάρια και ντοματίνια και ζυμαρικά -επέλεξε ανάμεσα σε ραβιόλια γεμιστά με γλυκιά gorgonzola και αχλάδια με καρύδια και σολομό ή Paccheri Di Gragnano με ντοματίνια, κολοκυθάκια, baby mozzarellaκια και θυμάρι. Τα διλήμματα συνεχίζονται και στα κυρίως, όπου επιλέγεις ανάμεσα σε braised black angus: σιγομαγειρεμένο μοσχαρίσιο χτένι με Αγιωργίτικο κρασί και πουρέ πατάτας αρωματισμένο με δενδρολίβανο και σε φιλέτο ψαριού μαγειρεμένο με ντοματίνια, κάπαρη και μαϊντανό. Η μέρα απαιτεί γλυκό ή αλλιώς fondant σοκολάτας με φρέσκες φράουλες και mascarpone. Κόστος: €40 / άτομο. Αριστίππου 34, Κολωνάκι, τηλ. 210 7234102.

Βαρούλκο Seaside – το θαλασσινό
Αν το κορίτσι θέλει θάλασσα, μην του χαλάσεις χατίρι. Βάλτε πλώρη για Πειραιά και για το γνωστό για το προσεγμένο φαγητό του Λευτέρη Λαζάρου στο Βαρούλκο Seaside, που έχει ετοιμάσει ένα υπέροχο μενού με δημιουργικά πιάτα που μπορείτε να απολαύσετε στην ατμοσφαιρική σάλα του εστιατορίου με θέα τα φώτα της Μαρίνας του Μικρολίμανου. Το μενού λοιπόν περιλαμβάνει κρέμα καγιανά με αυγοτάραχο Μεσολογγίου, φιλέτα ψαριού σε λεπτές φέτες ψωμιού με προζύμι, κρέμα αρακά, μους καπνιστής μελιτζάνας και μαρμελάδες ντομάτα καρότο, καραβίδες σε λάχανο savoy με  foie gras και ζωμό αρωματισμένο με λουίζα και τόνο παγιάρ με ψητά μανιτάρια, flakes παρμεζάνας και πουρέ από μοβ πατάτες Περού. Το   επιδόρπιο πάλι ακολουθεί το πνεύμα της μέρας και δεν είναι άλλο από μια καρδιά με   μπισκουί και μους σοκολάτα Gianduja συνοδευόμενο από sorbet cassis. Κόστος: €60 / άτομο. Ακτή Κουμουνδούρου 52, Μικρολίμανο, τηλ. 210 5228400.

 

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.