Οι τάσεις στα χρώματα μαλλιών για την άνοιξη-καλοκαίρι 2018!

    Oι τάσεις στα χρώματα μαλλιών αλλάζουν συνεχώς κάθε εποχή. Για την άνοιξη-καλοκαίρι του 2018, θα γνωρίσουμε αυτά που είναι στη μόδα και εντυπωσιάζουν με τη φωτεινότητα και τη γοητεία τους.

Όλες οι γυναίκες μπορούν να βρουν μια απόχρωση με την οποία να είναι ευχαριστημένες και αν θέλουν να την ανανεώσουν, το ιδανικό θα ήταν να προσθέσουν μερικές ανταύγειες με τις νέες χρωματικές τάσεις στα μαλλιά.

Από έντονα κόκκινα, μέχρι ξανθοκόκκινα και από ζεστά καστανά μέχρι ξανθό-ασημί, όλες οι αποχρώσεις είναι ιδιαίτερες και σίγουρα θα βρεις αυτή που σου ταιριάζει και αγαπάς. Για τις πιο τολμηρές, μπορείς να πετύχεις ένα μοναδικό συνδυασμό με όμπρε μαλλιά με αποχρώσεις του ροζ-ασημί που είναι ένας από τους πιο μοντέρνους συνδυασμούς για φέτος.

Κόκκινα
Τα κόκκινα για φέτος είναι φλογερά και εξωτικά, αφού είναι στη μόδα οι έντονες αποχρώσεις είτε του χάλκινου είτε του ξανθοκόκκινου που θυμίζει πορτοκαλί. Μπορείς να παίξεις με ένα σταδιακό χρωματισμό όπως όμπρε ή μπαλαγιάζ, για πιο διακριτικό αλλά εξίσου εντυπωσιακό αποτέλεσμα, που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα.

Καστανό
Το καστανό συγκαταλεγεται στις φετινές τάσεις στα χρώματα μαλλιών και περισσότερο οι ζεστές αποχρώσεις του. Ακόμη, η μόδα επιβάλλει μικρές ανταύγειες που θα προσδώσουν ένταση και φωτεινότητα στο χρώμα. Η αγαπημένη τάση, όλων των celebrities, είναι ένα ζεστό καστανοκόκκινο ανοικτό χρώμα, που χαρίζει απίστευτη φινέτσα σε κάθε γυναίκα.

Ξανθό
Το ξανθό χρώμα για φέτος, προστάζει τις ψυχρές αποχρώσεις του σταχτί και του ασημί-σαντρέ ή τις ζεστές αποχρώσεις του μελί, που χαρίζουν κομψότητα και νεανική φρεσκάδα. Από τις πιο όμορφες αποχρώσεις είναι το σαντρέ με απαλές μελί ανταύγειες που παίζει με το φως και εντυπωσιάζει με το ιριδίζον του αποτέλεσμα.

Ομπρε
Το όμπρε για φέτος είναι τολμηρό και μοντέρνο, αφού αποτελείται από μεγάλες διακυμάνσεις στα χρώματα, είτε αυτά είναι από καστανό σε ξανθό, είτε από καστανό σε ροζ ασημί. Από τις πιο όμορφες και πρωτότυπες εναλλαγές, το καστανό με το ροζ ταιριάζει σε πιο δυναμικά κορίτσια, ενώ αν θέλεις κάτι πιο ζεστό και κομψό, επίλεξε μια εντυπωσιακή εναλλαγή του καστανού με το ξανθό ή το μελί.

Οι αποχρώσεις στα χρώματα μαλλιών για την άνοιξη-καλοκαίρι 2018,  αποζημιώνουν και τις πιο τολμηρές γυναίκες που λατρεύουν να πρωτοστατούν στα χρώματα, αλλά και τις γυναίκες με ισχυρή προσωπικότητα που θέλουν κάτι πιο ζεστό και κομψό.
Βρες αυτό που σου ταιριάζει και κλέψε την παράσταση με την μοναδική σου εμφάνιση. 

Οι τάσεις στο γυναικείο κούρεμα για το 2018..!

Όλες οι γυναίκες επιζητούμε την αλλαγή στα μαλλιά μας κατά καιρούς, για να ανανεωθούμε και να αλλάξει η διάθεσή μας. Παρακάτω θα δούμε τις νέες τάσεις στο γυναικείο κούρεμα για το 2018, που θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις με μοντέρνο και όμορφο τρόπο το στυλ σου, έτσι ώστε να τους εντυπωσιάσεις όλους.

Επίλεξε ένα κούρεμα που θα δένει αρμονικά με το σχήμα του προσώπου σου και να αναδεικνύει τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά του. Από μοντέρνο μακρύ καρέ που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες μέχρι τα ιδιαίτερα κουρέματα για τις πιο τολμηρές, όλα μπορούν να αλλάξουν το στυλ και την συνολική σου εικόνα και να την μετατρέψουν σε μια πιο μοντέρνα και ιδιαίτερη εκδοχή.

Μακρύ καρέ
Το μακρύ καρέ μαλλί, είναι ένα από τα πιο σικ κουρέματα που θα χαρίσουν φινέτσα και κομψότητα στη συνολική σου εικόνα. Ταιριάζουν σε κάθε ηλικία και σχήμα προσώπου, καθώς αναδεικνύουν το ίδιο εντυπωσιακά και τα μακρόστενα με γωνίες πρόσωπα αλλά και τα στρόγγυλα.

Κοντό καρέ
Το κοντό καρέ θεωρείται από τα πιο τολμηρά κουρέματα, μετά το αγορέ, καθώς ταιριάζει κυρίως σε οβάλ και σε πρόσωπα που δεν έχουν πολύ έντονες γωνίες. Αν έχεις μικρό πρόσωπο ή οβάλ, μην το σκέφτεσαι καθόλου, αυτό το κούρεμα είναι εξαιρετικά μοντέρνο και νεανικό

Φράντζα και αφέλειες
Η φράντζα σε συνδυασμό με αφέλειες, χαρίζουν ένα πολύ γοητευτικό στυλ στη γυναίκα και τονίζουν τη θηλυκή της πλευρά. Η φράντζα γλυκαίνει πολύ το πρόσωπο και θεωρείται ιδανικό για τις γυναίκες άνω των 30. Οι αφέλειες που δίνουν μια πιο φρέσκα όψη και προσφέρουν όγκο στο μαλλί σου, είναι ιδανικές για εσένα που αγαπάς τη νεανική και δροσερή όψη.

Έντονες μύτες στα μαλλιά
Οι έντονες μύτες στα μαλλιά κάνουν την επανεμφάνισή τους με πιο αυστηρό ύφος και κατανομή. Εντυπωσιακό κούρεμα που ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες, αφού μπορείς να επιλέξεις το επιθυμητό μάκρος ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου και ακόμα να διαλέξεις αν θέλεις ένα πιο αυστηρό ή πιο ανάλαφρο ύφος.

Ότι και αν επιλέξεις, οι τάσεις για φέτος στο γυναικείο κούρεμα είναι όλες υπέροχες και θα σου δώσουν μια φρέσκια εικόνα που σίγουρα θα λατρέψεις. Μην φοβάσαι να αλλάξεις το στυλ των μαλλιών σου, καθώς όλες μας χρειαζόμαστε που και που μια αλλαγή που θα μας ανανεώσει και θα μας διασκεδάσει. 

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.