Tο πρόσωπό σου και οι 9 τροφές που του ανήκουν

Στην κουζίνα σου έχεις σχεδόν όλα όσα χρειάζεσαι για να φτιάξεις προϊόντα απολέπισης και μάσκες για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά σου. Δες πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις προϊόντα και τροφές που βλέπεις καθημερινά στην κουζίνα σου...

1. Πράσινο τσάι

To πράσινο τσάι είναι γεμάτο αντιοξειδωτικά και βοηθάει στη μείωση των κοκκινίλων. Πλύνε το πρόσωπό σου με κρύο πράσινο τσάι και κάνε την επιδερμίδα σου πολύ απαλή.

2. Αβοκάντο

Το αβοκάντο είναι τέλειο για μάσκα προσώπου και μαλλιών ενώ είναι ιδανικό για οποιαδήποτε περιοχή χρειάζεται έξτρα ενυδάτωση.

3. Βρώμη

Η βρώμη βοηθάει στο να γίνει πιο απαλή η επιδερμίδα σου. Μπορείς να το ρίξεις στη μπανιέρα και να κάνεις αφρόλουτρο με αυτό ή να κάνεις απολέπιση στο πρόσωπό του.

4. Παπάγια

Θέλεις να βελτιώσεις την υφή της επιδερμίδας σου γρήγορα; Κάνε μία μάσκα με παπάγια.

5. Λεμόνι

Το οξύ που περιέχει το συγκεκριμένο φρούτο μπορεί να ασπρίσει τα κιτρινισμένα νύχια σου, να δώσει φυσικές ανταύγιες στα μαλλιά σου και να απομακρύνει από το πρόσωπό σου τα σπυράκια.

6. Ασπράδια αυγών

Οι μάσκες με ασπράδια αυγών είναι ιδανικές για να βελτιώσουν τον τόνο και την υφή της επιδερμίδας σου.

7. Ελαιόλαδο

Το ελαιόλαδο είναι ιδανικό για την ενυδάτωση των μαλλιών σου καθώς και για να απομακρύνει την ξηρότητα από την επιδερμίδα σου.

8. Ζάχαρη

Δεν υπάρχει καλύτερο απολεπιστικό από τη ζάχαρη. Ανάμειξέ την με λίγο ελαιόλαδο και έλαιο από αμύγδαλο και φτιάξε ένα τέλειο scrub για τα χείλη και το σώμα σου.

9. Μέλι

Το μέλι προσθέτει ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Χρησιμοποίησέ το σε μάσκες αλλά και στη θεραπεία των σημαδιών στο δέρμα σου.

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.