Eyeliner και χρώμα μαλλιών και ματιών

Αν έχετε βαρεθεί να βάφετε τα μάτια σας με το κλασικό μαύρο eyeliner, μπορείτε να παίξετε με τα χρώματα συνδυάζοντας το eye liner σας με το χρώμα των μαλλιών και των ματιών σας.

• Ξανθά μαλλιά (σαντρέ) με ανοιχτόχρωμα μάτια. Το eyeliner που σας ταιριάζει είναι το καφέ σκούρο, το μπλε σκούρο και το γαλάζιο.

• Πλατινέ μαλλιά και μάτια καστανά ή μελιά ή ανοιχτόχρωμα. Φορέστε καφέ σκούρο eyeliner.

• Μαύρα μαλλιά και μάτια ανοιχτά ή σκουρόχρωμα. Δοκιμάστε eyeliner καφέ, μπλε ή πράσινο σκούρο.

• Καστανά ή κόκκινα μαλλιά και σκούρα ή ανοιχτόχρωμα μάτια. Σας ταιριάζει καφέ ή πράσινο σκούρο eyeliner.

• Χάλκινα μαλλιά με ανοιχτόχρωμα μάτια. Βάλτε ή πράσινο ή καφέ σκούρο eyeliner.

Ποιες σκιές ταιριάζουν στο χρώμα των ματιών σου

Αν τα μάτια σου είναι γαλάζια
, τότε χρειάζεσαι σκούρα χρώματα που θα αναδείξουν το χρώμα των ματιών σου και θα κάνουν αντίθεση. Το γκρι του άνθρακα, το κυπαρισσί, το navy blue και το έντονο μωβ είναι οι καλύτερες επιλογές.

Για τα καφέ μάτια, όσο  και αν νιώθεις αδικημένη, στην πραγματικότητα είσαι πολλή τυχερή! Με το δικό σου χρώμα ταιριάζουν οι περισσότερες σκιές. Απέφυγε τις πολύ σκούρες αποχρώσεις, ή αλλιώς προτίμησέ τες σε ιριδίζουσα μορφή. Συνδυασμοί όπως το καφέ με χρυσό ή το μαύρο με ασημί είναι ιδανικοί.Επίσης για τα καφέ σου μάτια επέλεξε το σμαραγδί  και το πορτοκαλί.

Στα πράσινα μάτια, ταιριάζουν οι γήινες αποχρώσεις όπως καφέ και χρυσό σε όλους τους τόνους, καθώς έρχονται σε φυσική αρμονία με τα μάτια και κάνουν αντίθεση. Χρώματα όπως το σκούρο πορτοκαλί, το έντονο μωβ και το πετρόλ μπλε, μπορούν να δώσουν μια άλλη αίσθηση στα πράσινα μάτια.

Στα μαύρα μάτια, ταιριάζουν όλα τα χρώματα στις πιο απαλές τους αποχρώσεις. Θα φωτίσουν το βλέμμα σου οι ιριδίζουσες σκιές. Η καλύτερη επιλογή για τα μαύρα μάτια είναι το βαθύ μπλε και το έντονο πράσινο.

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.