Tρόποι για το ανοιξιάτικο denim στυλ σου!

Θέλεις να φοράς τα denim ρούχα σου από το πρωί μέχρι το βράδυ; Οι επιλογές είναι άπειρες. Δες τέσσερις τρόπους με τους οποίους μπορείς να φορέσεις τα τζιν ρούχα σου όλη μέρα.

Denim με denim

Ένας τρόπος για να φορέσεις τα denim ρούχα σου είναι να το κάνεις πάνω-κάτω. Φόρεσε τζιν παντελόνι και τζιν πουκάμισο και πρόσθεσε χρωματιστά αξεσουάρ για να δώσεις ένα κάτι παραπάνω στο σύνολό σου. Μπορείς επίσης να φορέσεις ένα ζευγάρι παπούτσια σε ένα έντονο χρώμα όπως έκανε και η Ολίβια Παλέρμο σε έξοδό της με τον αγαπημένο της.

Λευκό denim

Το λευκό τζιν παντελόνι είναι επίσης μία πολύ καλή επιλογή και μπορείς να το φορέσεις ακόμα και στη δουλειά σου. Μπορεί να είναι τζιν αλλά δε φαίνεται καθόλου. Συνδύασέ το με ένα πουκάμισο είτε χρωματιστό είτε μονόχρωμο και είσαι έτοιμη.

Denim φόρεμα

Τα τζν φορέματα είναι πολύ στη μόδα και φέτος. Προς το παρόν μπορείς να τα συνδυάσεις με ένα σκουρόχρωμο καλσόν αλλά όσο καλοκαιριάζει και πλησιάζει η ώρα που θα βγάλεις το καλσόν μπορείς να το συνδυάσεις με σανδάλια ή και με μποτάκια ανάλογα με το είδος του και την ώρα της ημέρας.

Denim τζάκετ

Μπορείς να το συνδυάσεις με τα πάντα. Με ένα μάξι φόρεμα (όπως έκανε και η Μιράντα Κερ), με ένα printed παντελόνι και μία μονόχρωμη μπλούζα ή ακόμα και με ένα φόρεμα, ένα denim τζάκετ πηγαίνει σχεδόν με τα πάντα.