Looks... που μας θυμίζουν Άνοιξη

Οι τάσεις είναι δύο! Κάθε γυναίκα ανάλογα με το στιλ της επιλέγει ανάμεσα σε δύο στιλ, για την Άνοιξη. Το ένα είναι τα ρούχα με floral prints, σε παστέλ αποχρώσεις που συνδυάζονται με αντίστοιχα αξεσουάρ, που εκφράζουν ευχάριστη διάθεση.

Το άλλο στιλ είναι πιο χαλαρό. Έχει λιτές και απλές γραμμές, μονόχρωμα ρούχα σε γήινες ή σκούρες αποχρώσεις και ανδρόγυνα αξεσουάρ. Φυσικά δεν είναι λίγες εκείνες που κάνουν mix & match, συνδυάζοντας ένα floral printed, cigarette παντελόνι με ένα λευκό πουκάμισο και brogues.

Εσείς σε ποια τάση ανήκετε;

Χρωματιστά prints, άνετες γραμμές και τολμηροί συνδυασμοί είναι τρία από τα κύρια χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου στιλ. Γενικότερα το gipsy style εκπέμπει χαρούμενη διάθεση. Προτιμήστε maxi φούστες με prints, ovesized κάπες με λεπτομέρειες από κρόσια, εφαρμοστά δερμάτινα σακάκια και αποκτήστε ένα άνετο look, την άνοιξη.
Πρέπει να δώσετε προσοχή στα αξεσουάρ και στο beauty look σας.

Γενικότερα επιλέξτε oversized, πολύχρωμα clutches, μαντήλια για τα μαλλιά σας ή και το λαιμό σας και παπούτσια με vintage διάθεση (μυτερά ankle boots, μονόχρωμες μπαλαρίνες, vintage -μονόχρωμα σανδάλια). Τέλος αφήστε τα μαλλιά σας ελεύθερα και βαφείτε έντονα τονίζοντας μάτια ή χείλη με ματ σκιές και κραγιόν αντίστοιχα.

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.