Συμβουλές για στυλάτες ανοιξιάτικες εμφανίσεις!

Η άνοιξη μπαίνει σιγά σιγά και μαζί της έρχεται και ο ενθουσιασμός για τη μετάβαση από τα βαριά χειμωνιάτικα ρούχα στα floral φορεματάκια, τα φωτεινά χρώμα και τα βαμβακερά πουλοβεράκια που μας φτιάχνουν τη διάθεση.

Αν και μερικά από τα κομμάτια που έχουμε από την προηγούμενη σεζόν μπορούν να παραμείνουν για λίγο ακόμα στη ντουλάπα μας, υπάρχουν και κάποια άλλα τα οποία θα τα δούμε ξανά τον επόμενο Σεπτέμβριο. Ετοιμάσαμε για εσάς μια λίστα με τα ναι και τα όχι για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σας.

Σε ό,τι αφορά τα χρώματα, αποφύγετε να φοράτε σκούρα όπως το μπορντό και το κυπαρισσί. Αντικαταστήστε τα για παράδειγμα με το πορτοκαλί και το πράσινο- lime. Συνεχίστε όμως να φοράτε το ναυτικό μπλε, απλά συνδυάστε το με παστέλ ή φωτεινά ανοιξιάτικα χρώματα. Αγαπημένος σας συνδυασμός πρέπει να γίνει το μπλε με το πορτοκαλί.  

Συνεχίστε να φοράτε δέρμα μέχρι να πιάσουν οι ζέστες. Φορέστε το μαύρο δερμάτινο παντελόνι σας με τις ψηλοτάκουνες χρωματιστές σας γόβες και ένα t-shirt και εντυπωσιάστε στη βραδινή σας έξοδο.

Τα χοντροκομμένα παπούτσια κρύψτε τα βαθιά στη ντουλάπα σας, οι σέξι μυτερές ψηλοτάκουνες γόβες είναι ό,τι πρέπει για αυτή την εποχή. Ωστόσο συνεχίστε να φοράτε μπότες και μποτάκια απλά τώρα πρέπει να συνδυάζονται με τα σορτάκια και τις mini φούστες σας.

Μην αποχωριστείτε τα μεγάλα κοσμήματα. Φορέστε τα με t-shirts, tops, βαμβακερά πουλόβερ και φορέματα για να δώσετε περισσότερο στυλ στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σας. Και να θυμάστε…Όσο πιο μεγάλο τόσο το καλύτερο!

Πείτε αντίο για λίγο στο κόκκινο κραγιόν σας. Αν και πρόκειται για μια πολύ σέξι εμφάνιση, όσο ζεσταίνει ο καιρός θα πρέπει να στραφείτε σε nude και πορτοκαλί αποχρώσεις. Τέλος, αντικαταστήστε το βαρύ χειμωνιάτικο άρωμά σας με γλυκά και floral αρώματα.

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.