Στις θάλασσες της Αδριατικής και του Αιγαίου

Ονειρευτήκατε ποτέ ότι ένα υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο θα σας περιμένε έξω από το σπίτι σας, για να σας ταξιδέψει σε μαγευτικές τοποθεσίες; Το όνειρο σας έγινε πραγματικότητα!

Το Costa Magica έκανε το λιμάνι του Πειραιά σπίτι του, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία κρουαζιέρας, σε μια τιμή ασυναγώνιστη. Κι αν νομίζετε ότι τα θαύματα σταματούν εδώ, σας ενημερώνουμε ότι αυτή την 7ήμερη κρουαζιέρα στην Αδριατική και το Αιγαίο θα την απολαύσουν μαζί με εσάς και τα παιδιά σας και μάλιστα, όσα είναι έως 18 ετών, θα ταξιδέψουν δωρεάν!

Η Orange Cruises, αποκλειστική αντιπρόσωπος της εταιρείας Costa στην Ελλάδα, σας προσφέρει ένα ασυναγώνιστο πακέτο προσφοράς. Με μια τιμή, που ξεκινά από 529 ευρώ το άτομο και για τις 7 ημέρες, ξεχάστε τα επιπλέον έξοδα, αφού όλα περιλαμβάνονται. Πλούσια πρωϊνά, που σας γεμίζουν ενέργεια, τα καλύτερα ιταλικά πιάτα, αλλά και τοπικές συνταγές από τα λιμάνια που επισκέπτεστε είναι διαθέσιμα στα τέσσερα εστιατόρια του πλοίου.

Ακόμα, με την ίδια τιμή, θα έχετε πρόσβαση σε όλους του χώρους και τις εκδηλώσεις, που διοργανώνονται στο κρουαζιερόπλοιο.

Με εβδομαδιαίες αναχωρήσεις, κάθε Πέμπτη, από την Ακτή Ξαβερίου στον Πειραιά, το Costa Magica ζητά από εσάς να έχετε μαζί σας μόνο τον ενθουσιασμό, την αίσθηση της εξερεύνησης και φυσικά την επιθυμία για χαλάρωση. Επιβιβαστείτε, λοιπόν, σε αυτό το πολυτελές, πλωτό ξενοδοχείο και απολαύστε μια υπέροχη διαδρομή στην καρδιά της Μεσογείου.

Θα έχετε τη δυνατότητα να επισκεφθείτε μερικές από τις δημοφιλέστερες πόλεις, που βρέχονται από τις θάλασσες της Αδριατικής και του Αιγαίου και να θαυμάσετε εντυπωσιακές εικόνες φύσης, ιστορίας και πολιτισμού. Συγκεκριμένα, οι 7ήμερες κρουαζιέρες ακολοθούν κυκλικά τη διαδρομή από τον Πειραιά σε Σαντορίνη, Κέρκυρα, Ντουμπρόβνικ Κροατίας, Βενετία, Μπάρι και Κατάκολο.

Ένα “άρωμα” Ιταλίας θα σας συνοδεύει γλυκά σε όλο σας το ταξίδι, αφού η εσωτερική διακόσμηση του είναι εμπνευσμένη από την ιστορία της γειτονικής μας χώρας. Η μεγαλοπρέπεια του χώρου και η αίσθηση της πολυτέλειας είναι διάχυτη σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, τα σαλόνια και τα εστιατόρια.

Χαρείτε ξέγνοιστες στιγμές σε μια από τις δυο εξωτερικές πισίνες με τα παιδιά και τον αγαπημένο σας και γευτείτε μεγάλη ποικιλλία από γαστρονομικές εκπλήξεις σε ένα από τα τέσσερα εστιατόρια. Γεύσεις της Μεσογείου συνδυάζονται αρμονικά με ελληνικά πιάτα και ποτά.

Έντεκα διαφορετικές επιλογές μπαρ σας περιμένουν για ένα χαλαρωτικό κοκτέιλ ή για μια νύχτα γεμάτη χορό και διάσκεδαση στη ντίσκο Grado. Από την πλώρη έως την πρύμνη, ζωντανή μουσική θα σας συνοδεύει σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής σας. Οι επιλογές διασκέδασης είναι απεριόριστες.

Ειδικοί χώροι διαμορφωμένοι για παιδιά, εμπορικά καταστήματα, καζίνο, αλλά και ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο είναι ανοιχτά για εσάς. Οι μικρότεροι θα λατρέψουν τις μουσικοχορευτικές παραστάσεις, που διοργανώνται στο τριών επιπέδων μεγαλοπρεπές θέατρο.

Οι υπέροχες παραγωγές που θα δείτε θα σας μεταφέρουν για λίγο στο θέατρο Μπρόντγουεϊ της Νέας Υόρκης. Η διαμονή σας σε μια από τις 1.358 καμπίνες θα σας μείνει αξέχαστη, με καλύτερη επιλογή φυσικά αυτές που διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι και προσφέρουν μαγευτική θέα στη θάλασσα.

• Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται τα λιμενικά έξοδα

• Τα παιδιά έως 18 ετών επιβαρύνονται μόνο με τα λιμενικά έξοδα και ταξιδεύουν δωρεάν εφόσον μένουν στην ίδια καμπίνα με τους γονείς τους

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.