Πώς να σταματήσετε τα ενοχλητικά Tweets

Tα social media έχουν μπει για τα καλά στις ζωές όλων μας. Ωστόσο, πολλές φορές έχουμε δεχθεί ενοχλητικά μηνύματα από τους υπόλοιπους χρήστες.

Το twitter θα επιτρέπει στους χρήστες να «σβήνουν» μηνύματα από άλλους χρήστες στο χρονολόγιο χωρίς αυτοί να το γνωρίζουν. Έτσι, δεν χρειάζεται να πατάτε unfollow, ούτε όμως να ανέχεστε τους ενοχλητικούς φίλους σας.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες πλέον μπορούν να αφαιρούν από το χρονολόγιό τους tweets και retweets ανθρώπων που ακολουθούν, χωρίς ο άλλος να το γνωρίζει. Έτσι, έχετε έναν αόρατο τρόπο για να διαβάζετε λιγότερα πράγματα από συγκεκριμένους χρήστες χωρίς να χρειάζεται να τους κάνετε unfollow.

«Η δυνατότητα του Mute σου δίνει μεγαλύτερο έλεγχο επί του περιεχομένου που βλέπεις στο Twitter, επιτρέποντας την απόρριψη του περιεχομένου ενός χρήστη», δήλωσε η εταιρεία.

Η λειτουργία muting θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες των εφαρμογών iOS και Android, καθώς και της ιστοσελίδας Twitter.com. Κάποιες άλλες εφαρμογές του Twitter, όπως το TweetDeck, επιτρέπουν ήδη τη σίγαση.

iPhone 3GS

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.