Ντουρμάζ: «Όπως στο Champions League»

Ο Ολυμπιακός δεν θα επηρεαστεί από το κρύο στην Ουκρανία και θα παρουσιαστεί έτοιμος για να πάρει αποτέλεσμα πρόκρισης από την Ντντίπρο στο Κίεβο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Τζίμι Ντουρμάζ.

Ο Σουηδός εξτρέμ μίλησε στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού:

Για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Ουκρανία: «Είναι δύσκολο γιατί θα είναι κρύος ο καιρός, όμως είμαι συνηθισμένος να παίζω σε τέτοιον καιρό, από την Σουηδία. Επίσης κάνει πολύ κρύο στην Αθήνα τον τελευταίο καιρό, όποτε θα είναι πιο εύκολο να προσαρμοστούμε».

Για το αν μπορεί να συνεχιστεί η πολύ καλή πορεία της ομάδας στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις: «Ναι, μπορούμε να κάνουμε καλά παιχνίδια. Θέλουμε να κάνουμε ότι και στην άλλη διοργάνωση. Πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε και θα το κάνουμε!».

Για την Ντνίπρο: «Τους γνωρίζουμε από τις ευρωπαϊκές τους παρουσίες. Είναι συνεχώς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τους έχουμε δει. Όμως εμείς έχουμε πολλά παιχνίδια τον τελευταίο καιρό. Μελετάμε τα παιχνίδια ένα ένα και σήμερα είναι η μέρα που θα τους αναλύσουμε».

«Να μεγαλώσει κι άλλο ο Ολυμπιακός»

Ο Ερίκ Αμπιντάλ σχολίασε με μήνυμά του στο twitter την έναρξη της νέας συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό και ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την εμπιστοσύνη.

Ο Γάλλος θα αναλάβει ρόλο διεθνών σχέσεων και επαφών του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα και άλλους συλλόγους σε θέματα Ακαδημιών

«Όπως σας είπα, θα συνεχίσω να είμαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Αυτή τη φορά σε ένα νέο ρόλο για να βοηθήσω το σύλλογο να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο. Αυτό δεν αποκλείει άλλες προτάσεις για το μέλλον. Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο του Ολυμπιακού που με εμπιστεύτηκε και πάλι».

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.