Water Polo: Τουρκία - Ελλάδα 6 -21

Η εθνική ομάδα των ανδρών, δεν έδειξε κανένα έλεος στην Τουρκία στο πλαίσιο του δεύτερου αγώνα για το Δ' γκρουπ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στο Βελιγράδι, επικρατώντας 21-6!

Η ευρείες νίκες είναι το ζητούμενο στα εναπομείναντα παιχνίδια της εθνικής στη φάση των ομίλων, αφού η διαφορά τερμάτων είναι εκείνη που θα κρίνει το ποια ομάδα θα πάρει την πρώτη θέση των ομίλων και ως εκ τούτου θα αποφύγει την Σερβία στα προημιτελικά. 

Πρόσωπο του αγώνα ο Αλέξανδρος Γούνας, ο οποίος πήρε το σκαλπ των αντιπάλων σημειώνοντας 6 γκολ!

Στο πρώτο οκτάλεπτο, η σφικτή άμυνα της Τουρκίας σε συνδυασμό με το μούδιασμα των παικτών του Βλάχου είχαν σαν αποτέλεσμα το σκορ να κρατηθεί σε χαμηλά, με την εθνική μας να προηγείται 1-2. Η εικόνα του αγώνα άρχισε να αλλάζει άρδην από τη δεύτερη περίοδο και έπειτα, όπου η το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πέτυχε 6 τέρματα και η Τουρκία κατάφερε να απαντήσει με μόλις 3. Από το ημίχρονο και ως τη λήξη του αγώνα, η αντίπαλος της Ελλάδας βυθίστηκε... Με υποδειγματικές άμυνες και επίθεση δηλητήριο η εθνική πήρε αυτό που ήθελε, όχι απλώς τη νίκη, αλλά μία συντριπτική νίκη που την κάνει να συνεχίσει να ονειρεύεται.

Τουρκία - Ελλάδα 6-21

Οκτάλεπτα: 1-2, 3-6, 1-6, 1-7

Τουρκία: Οζμπάκις 2, Μπεσκαρντεσλέρ 1, Σουτάλο 1, Κορόλιγια 1, Καγκατάι 1, 

Ελλάδα: Αφρουδάκης 4, Φουντούλης 4, Γούνας 6, Μυλωνάκης 2, Βλαχόπουλος 3, Κολόμβος 1, Γενηδουνιάς 1, 

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.