16-2: Ο Ολυμπιακός «βούλιαξε» τον Παναθηναϊκό!

Water polo: Ο Ολυμπιακός ήταν το «αφεντικό» του αγώνα στο Εθνικό Κολυμβητήριο «Π. Καπαγέρωφ» επικρατώντας 16-2 του Παναθηναϊκου στον πρωτο τελικό των πλέι οφ. 

Έχοντας πάρει το μάθημα από τον τελικό του Κυπέλλου (το σκορ ήταν 18-10 υπέρ του Ολυμπιακού) η ομάδα του Θόδωρου Βλάχου έπαιξε με συγκέντρωση και σοβαρότητα καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τον Παναθηναϊκό να αδυνατεί να κάνει και να εκμεταλλευτεί οποιαδήποτε ευκαιρία.

Το πρώτο οκτάλεπτο βρήκε τους «ερυθρόλευκους» να προηγούνται με 2-0, ενώ στο δεύτερο ο Παναθηναϊκός πέτυχε μόλις ένα, ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ με το Γερακούδη, ως απάντηση στα τρία που δέχτηκε. Στην τρίτη περίοδο, με τα πέντε τέρματα που σημείωσε ο Ολυμπιακός μούδιασε τους «πράσινους» που όσο κι αν προσπαθούσαν δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τον φρενήρη ρυθμό, ο οποίος έμεινε αμείωτος ως το τέλος, πετυχαίνοντας 6 γκολ στο τέταρτο οκτάλεπτο. 

Με βασικό όπλο τους την άμυνα, οι ερυθρόλευκοι δεν άφησαν και πολλά περιθώρια στους αντιπάλους τους (ο ΠΑΟ είχε 1/7 π.π. και 1/10 από περιφέρεια), ενώ βρήκαν επιθετικές λύσεις με όλους τους τρόπους (και είχαν το πολύ καλό ποσοστό 8/10 στον παίκτη παραπάνω).

Nα σημειώσουμε ότι στον Παναθηναϊκο στοίχησε η αποβολή του Γιώργου Αφρουδάκη με αποβολή, ο τιμωρημένος Παπαδόγκωνας και το γεγονός ότι στον πάγκο της ομάδας δεν ήταν ο Κώστας Λούδης, επίσης λόγω τιμωρίας. 

Κορυφαίος για τον Ολυμπιακό ήταν ο Μάγιαρακ, ο οποίος σκόραρε 4 φόρές. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 16-2

Οκτάλεπτα: 2-0, 3-1, 5-1, 6-0, 

Ολυμπιακός: Μαγιαράκ 4, Μουρίκης 3, Δερβίσης 2, Κολόμβος 2, Ποντικέας 1, Βλαχόπουλος 1, Ντόσκας 1, Γούνας 1, Φουντούλης 1.

Παναθηναϊκός: Γερακούδης 1, Καλογεράκος 1. 

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.