Τον βούλιαξε.. Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-11

Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» από νωρίς το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Μαρούσι και με το τελικό 2-11 έδειξε από την πρεμιέρα ότι η διαφορά δυναμικότητας παραμένει... χαώδης!

Οι Ερυθρόλευκοι έφτασαν σε μία ευκολη εκτός έδρας νίκη στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Α1 πόλο ανδρών, επικρατώντας 11-2. Στις δύο πρώτες περιόδους ο Παναθηναϊκός επιχείρησε να βρει λύσεις και να σταματήσει τους Ερυθρόλευκους.

Όμως, το βάθος πάγκου και η εμπειρία των παικτών του Ολυμπιακού, είχε ως αποτέλεσμα να τελειώσουν πρόωρα τα αποθέματα δυνάμεων των Πρασίνων και τελικά να παραδοθούν στην τύχη του. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι περισσότερες επιθετικές προσπάθες του Παναθηναϊκού έπεφταν πάνω στον τοίχο που έστηνε η άμυνα του Ολυμπιακού. Αναμφισβήτητα το πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Κώστας Μουρίκης, ο οποίος σημείωσε 4 τέρματα.

O Κώστα Μουρίκης, του Ολυμπιακού, που φαντάζει ως υπερδύναμη έναντι των άλλων ομάδων σχολίασε σχετικά με το τι πρόκειται να δούμε φέτος: «Θεωρώ ότι οι κινήσεις της ιδιοκτησίας της ομάδας το καλοκαίρι ήταν καθοριστικές, ώστε να ανέβουμε πολλά σκαλοπάτια σε σχέση με τις άλλες ομάδες.
Στόχος του Ολυμπιακού πέρα από τους εγχώριους τίτλους είναι το φάιναλ 6 και η κατάκτηση του τροπαίου.
Σίγουρα σε αυτό θα μας βοηθούσε εάν είχαμε ισάξιους αντιπάλους στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ωστόσο, θεωρώ ότι θα γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, τόσο στη μάχη για την παραμονή, όσο και σε αυτή των πλέι οφ».

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-11

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 0-2, 1-4, 0-3

Παναθηναϊκός: Θεοδωρόπουλος, Αφρουδάκης

Ολυμπιακός: Μυλωνάκης 1, Βλαχόπουλος 3, Μουρίκης 4, Κολόμβος, Γούνας 2

 
Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.